Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο στην Σπάρτη - Φωτορεπορτάζ

Την Κυριακή 28 Μαΐου η Τ.Ο. Σπάρτης διοργάνωσε την ετήσια πορεία-εκδήλωση Τιμής και Μνήμης Σπάρτη-Μυστράς αφιερωμένη στον τελευταίο αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους υπερασπιστές της Πόλης κατά την άλωση του 1453 από τις μογγολικές ορδές του Μωάμεθ.

Η σεμνή τελετή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού την τίμησαν πλήθος συναγωνιστών τόσο από την Λακωνία όσο και από αλλά μέρη της Πελοποννήσου αλλά και της Αττικής. Το κίνημα μας εκπροσώπησε...
ο ευρωβουλευτής στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Μιχάλης Γιαννόγκωνας. Το παρόν έδωσαν κλιμάκια συναγωνιστών από την τοπικές Μεγάρων, Δυτικής Αττικής, Καλαμάτας και Μάνης, όπως και φίλοι από Αρκαδία και Πειραιά.







Πριν την πορεία προς τον Μυστρά πραγματοποιήθηκε μεγάλη ενημερωτική δράση στην Πόλη της Σπάρτης όπου διανεμήθηκαν μεγάλες ποσότητες εφημερίδων μας και ενημερωτικών φυλλαδίων με την αποδοχή του κόσμου να είναι μια ακόμα φορά συγκλονιστική, όπως και στον ιστορικό Μυστρά λίγο αργότερα όπου και ήταν ο τελικός μας προορισμός και το κέντρο της εκδήλωσης μας.





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών