Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 11, 2017

Η συνέντευξη Πούτιν στον Όλιβερ Στόουν και η υστερία των κορακιών της παγκοσμιοποίησης

Σάλος έχει ξεσπάσει στα δυτικά ΜΜΕ για την νέα ταινία-ντοκιμαντέρ «The Putin Interviews», του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν.

Με το που δόθηκαν στην δημοσιότητα τα πρώτα μικρού μήκους διαφημιστικά βίντεο πολλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι είναι ένθερμοι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης, επιτέθηκαν με το λόγο τους και τα κείμενά τους στον σκηνοθέτη των τριών βραβείων Όσκαρ.

Η αιτιολόγηση της επίθεσης στο σκηνοθέτη θυμίζει κάτι από Ελλάδα. Σύμφωνα με τα μεγάλα δυτικά ΜΜΕ όποιος δίνει τον λόγο σε έναν «σεξιστή δικτάτορα» είναι απαράδεκτος και οφείλει αποπεμφθεί από...
τις «δημοκρατικές» κοινωνίες. Έτσι αποκαλύπτεται ακόμα μια φορά πως για τους υποτακτικούς της παγκοσμιοποίησης, οι έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας του λόγου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν αξία μόνο όταν εξυπηρετούν τα ατλαντικά συμφέροντα.

Τι ήταν όμως αυτό που εξόργισε τους ανά τον κόσμο δημοσιογράφους σε μια ταινία που ακόμα δεν έχει προβληθεί; Μα φυσικά οι (διαφημιζόμενες σε μικρά clip) απαντήσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σε ερωτήσεις σχετικά με την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα και το ΝΑΤΟ, όπως και οι αναφορές σε Σνόουντεν αλλά και στις απόπειρες δολοφονίας εις βάρος του. Το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη ταινία το προβαλλόμενο προφίλ του Ρώσου προέδρου είναι πολύ προσιτό και φιλικό προς τον μέσο άνθρωπο, είναι επίσης ένα από τα γεγονότα που κάνει τους υποτιθέμενους υπέρμαχους της ελευθερίας να αγανακτούν.

Αν και το ζήτημα της αντιμετώπισης της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας και η προώθηση των παραδοσιακών προτύπων είναι πολύ ενδιαφέρον ζήτημα και σίγουρα αφορά και την Ελλάδα, ο γράφων θα ήθελε να σταθεί στις δηλώσεις Πούτιν σχετικά με το ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με το Ρώσο πρόεδρο, το ΝΑΤΟ δεν είναι μια συμμαχία αλλά ένα εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και οι λεγόμενοι σύμμαχοι δεν είναι παρά χώρες υποτελείς της Ουάσιγκτον, πολύ δύσκολο να αντισταθούν στις πιέσεις της.

Η αντίδραση των διεθνών μέσων απέναντι στις θέσεις του Προέδρου Πούτιν δείχνει ξεκάθαρα το γιατί οι ελλαδικοί υποτακτικοί τους, πολεμούν λυσσαλέα την Χρυσή Αυγή. Ο λόγος είναι ότι οι θέσεις της Χρυσής Αυγής και του Ρώσου προέδρου έχουν πολλά κοινά, ένα εκ των οποίων και μάλιστα το πιο σημαντικό είναι ότι γίνονται αρεστές από μεγάλη μερίδα των λαών, παρά την προπαγάνδα για το αντίθετο.

Γραικός Φώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών