Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 11, 2017

Γιατί το ΚΚΕ είχε προαναγγείλει από την προηγούμενη ημέρα την αποχώρηση του από την ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα;

Γράφει ο Αντίοχος

Αφού στα λόγια ξιφούλκησε κατά της συγκυβέρνησης το… τιμημένο κουκουέ, αποχώρησε πριν από την ψηφοφορία επί των τροπολογιών για τα τελευταία προαπαιτούμενα του νέου Μνημονίου.

Πρόκειται για μια ασυνήθιστη κίνηση για το "τιμημένο", που πάντα συμμετείχε στις ψηφοφορίες για τα Μνημόνια, τους εφαρμοστικούς τους νόμους, τα προαπαιτούμενα και τα λοιπά, δίνοντας βεβαίως αρνητική ψήφο. Κι εκείνο που κάνει ακόμα πιο περίεργη την στάση του "τιμημένου", ήταν ότι είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από την προηγουμένη ημέρα «καταγγέλλοντας τις άθλιες απαράδεκτες πραξικοπηματικές διαδικασίες που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση, αλλά και το περιεχόμενο των τροπολογιών».

Μάλιστα! Άρα, στην πράξη η συγκυβέρνηση δεν χρειαζόταν 151 ψήφους για να περάσει την «ουρά» του νέου Μνημονίου, αλλά...
πολύ λιγότερες, εφόσον είχε ανακοινωθεί πως το ΚΚΕ θα αποχωρούσε από την ψηφοφορία!

Πού είναι το περίεργο; Να, κυκλοφορούσε στην πολιτική πιάτσα η φήμη ότι κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα είχαν «στυλώσει» και απειλούσαν να μην υπερψηφίσουν κι αυτά τα προαπαιτούμενα, που σε μια τέτοια περίπτωση δε θα περνούσαν και θα τιναζόταν στον αέρα η όλη συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους! Κι αυτοί βεβαίως που θα τολμούσαν κάτι τέτοιο θα περνούσαν στην Ιστορία! Μέχρι που βγήκε η ανακοίνωση του ΚΚΕ περί αποχώρησης από την ψηφοφορία –από την Πέμπτη!- και πείστηκαν οι συγκεκριμένοι βουλευτές ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ηρωισμούς, γιατί όλα είναι μάταια!

Λέτε να έγινε έτσι και το… τιμημένο να διέσωσε την καταρρέουσα συγκυβέρνηση, αλλά και το νέο Μνημόνιο της απόλυτης δυστυχίας μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών