Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2017

Χαρίζει σπίτια στους λαθρομετανάστες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 70 διαμερίσματα θα δοθούν άμεσα στην Λάρισα

Εβδομήντα διαμερίσματα στην πόλη της Λάρισας θα δοθούν στους λαθρομετανάστες, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας που αφορά 420 λαθρομετανάστες και το συνολικό κόστος ξεπερνά τα 2 εκάτ. ευρώ μόνο μέχρι το 2018.
Όπως τόνισε ο δήμος, δεν θα δοθούν καθόλου χρήματα από τους δημότες για αυτή τη δουλειά, αλλά βεβαίως αυτό θεωρείται εντελώς σίγουρο, αφού όταν η Ύπατη Αρμοστεία σταματήσει να δίνει τα λεφτά, θα πρέπει να το κάνει ο δήμος.

Τα διαμερίσματα θα ελεγχθούν πάντως από τον δήμο και θα πρέπει να είναι κατά μέσο όρο από 60 έως 90 τ.μ. σε καλή κατάσταση, με επαρκή...
θέρμανση κ.τ.λ. Αλίμονο δηλαδή στους Έλληνες που μένουν άστεγοι και δεν τους νοιάζεται κανένας.

Και ασφαλώς, αυτή είναι μονάχα η αρχή, αφού από την μία αυξάνονται οι ροές των λαθρομεταναστών από την τουρκία προς την Ελλάδα και από την άλλη οι χώρες της Ε.Ε. θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες που απορρίφθηκαν εκεί, ήτοι τους ποινικούς, τους επικίνδυνους και όσους αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια τάξη.

Εν τέλει σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας θα γίνει το ίδιο και τα σπίτια που θα χάνουν οι Έλληνες στους πλειστηριασμούς θα πηγαίνουν πρώτα στα κοράκια και δεύτερον στους λαθρομετανάστες.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών