Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2017

Πόρτα στην «πολιτική ορθότητα» από την εταιρεία ζυμαρικών Barilla: «Δεν θα κάνουμε ποτέ διαφήμιση με μια ομοφυλοφιλική οικογένεια»

Ως εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τις μεγάλες εταιρείες να πρωτοστατούν στην διαφημιστική προώθηση θεμάτων της ατζέντας της «πολιτικής ορθότητας», όπως ο «αντιρατσισμός», η πολυπολιτισμικότητα, το άνοιγμα στις διάφορες «φυλές» των ομοφυλοφίλων κ.τ.λ.  έρχεται η εταιρεία ζυμαρικών Barilla, με θέση που σίγουρα θα προκαλέσει δυσφορία στους προαναφερθέντες κύκλους.

O Guido Barilla, ο μεγαλύτερος παρασκευαστής ζυμαρικών παγκοσμίως με το 50% της ιταλικής αγοράς και το 25% της αμερικανικής ανέφερε τα εξής σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Δεν θα έκανα ποτέ...
μια διαφήμιση με μια ομοφυλοφιλική οικογένεια… αν αυτό δεν αρέσει στους ομοφυλόφιλους ας φάνε άλλη μάρκα ζυμαρικών. Για εμάς, η ιερή έννοια της οικογένειας παραμένει μια από τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας». Μιλώντας στην συνέχεια για το θέμα των υιοθεσιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια δήλωσε: «Δεν έχω κανένα σεβασμό στο μέτρο της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλοφιλικές οικογένειες επειδή αυτό αφορά ένα άτομο που δεν είναι σε θέση να επιλέξει».
Απόλυτος στις δηλώσεις του ο Barilla δείχνει ότι, παρά την ασφυκτική πίεση της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας», υπάρχουν ακόμη επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν παρασύρονται από την σύγχρονη «μόδα» και αρνούνται να μασήσουν τα λόγια τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών