Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017

Τούρκοι «τουρίστες» επιχείρησαν να φωτογραφηθούν με την Τουρκική σημαία στην κορυφή του Λευκού Πύργου!

Μια παρέα Τούρκων χθες το πρωί, προσπάθησε να ανοίξει την σημαία της Τουρκίας στην κορυφή του Λευκού Πύργου. Την προσπάθεια αυτή εμπόδισαν μια δημοσιογράφος μαζί με μια φίλη της που βρίσκονταν στο σημείο. 

Κάλεσαν την ασφάλεια του μνημείου και εμπόδισαν την συγκεκριμένη παρέα να ανέβει από την σιδερένια σκάλα, στο τελευταίο επίπεδο του Λευκού Πύργου, εκεί που κυματίζει...
η ελληνική σημαία και να απλώσουν την τούρκικη ώστε να φωτογραφηθούν.
Το περιστατικό περιγράφεται από την ίδια ως εξής: 
«Αφού τελείωσε η βόλτα και οι φωτογραφίες στο «μπαλκόνι» του Λευκού Πύργου πήραμε την κάθοδο. Κατεβαίνοντας τις σκάλες, στον 4ο όροφο είδαμε μια ομάδα 6-7 ατόμων να ανεβαίνει προς τον 5ο όροφο ενώ ένας από αυτούς έβγαλε από την τσέπη του την Τουρκική σημαία. Η φίλη μου κατάλαβε αμέσως τι θα συμβεί και απευθυνόμενη σε εμένα μου λέει: «Να δεις που θα πάνε επάνω να ανοίξουν τη σημαία και να βγουν φωτογραφίες». Δίχως να χάσω δευτερόλεπτο της λέω: «Γυρνάμε πίσω».
«Αφού λοιπόν φτάσαμε στο τελευταίο επίπεδο περιμέναμε να δούμε πως θα κινηθούν» συνεχίζει, λέγοντας πως «στο μεταξύ ενημερώσαμε το προσωπικό ασφαλείας του Πύργου και έφτασε αμέσως. Εκείνη την ώρα ένας εξ αυτών είχε ανοίξει τη σημαία και οι άλλοι τον κύκλωσαν για προστασία. Τους πλησίασα με προσοχή να μη με αντιληφθούν κι έβγαλα τη φωτογραφία, ενώ το προσωπικό ασφαλείας τους έκανε συστάσεις να μαζέψουν τη σημαία. Χωρίς να δημιουργήσουν ένταση, μάζεψαν την σημαία και αποχώρησαν».
Η παρέα των Τούρκων, είχε από την αρχή μια συμπεριφορά γεμάτη θράσος και όλα έδειχναν πως η επίσκεψη τους στον Λευκό Πύργο ήταν στοχευμένη.

Κυρ-Μπουτάρη, φώναξε τα παιδιά στο Δημαρχείο να τα τρατάρεις κατιτίς, και -γιατί όχι;- να τους δώσεις και συγχαρητήρια…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών