Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2017

Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας της Εθνικής Χάντμπολ! Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!

Περήφανη, Εθνική στάση απέναντι στις προκλήσεις των σκοπιανών 
Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων προχώρησε η Εθνική Γυναικών Κ17 του Χάντμπολ, η οποία αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τον αγώνα ενάντια στα σκόπια για το ΕURO 2017, επειδή οι σκοπιανές αθλήτριες φορούσαν μπλουζάκια με την ονομασία "Macedonia".

Ως αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, η Εθνική Γυναικών αποβλήθηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, ύστερα από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ. Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική μας Ομάδα...
ηττήθηκε «στα χαρτιά», λόγω της απόφασής της, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας επακριβώς τους λόγους άρνησης για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μπορεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να είχε άλλη άποψη και να σιγόνταρε με την απόφασή της την προκλητικότητα των σκοπιανών, αλλά επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι η κίνηση του γυναικείου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδος είναι άξια συγχαρητηρίων, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν σαν να αναγνώριζαν την απαράδεκτη κίνηση των σφετεριστών του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. 

Από εκεί και πέρα, είναι θέμα των εγχώριων αρμοδίων οργάνων της Ομοσπονδίας Χάντμπολ να κυνηγήσουν μέσω νομικής οδού και μέχρι εσχάτων τόσο τους σκοπιανούς που έκαναν μια ανιστόρητη και παράνομη διεθνώς κίνηση όσο και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ που επικρότησε τις αθλιότητες των σκοπιανών. Αρκεί, βεβαίως, να μην εμποδιστούν από τους εθνομηδενιστές που, άμεσα και έμμεσα, κυβερνούν αυτόν τον Τόπο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών