Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017

Ηλίας Κασιδιάρης σε ΝΔ: Δεν γίνεται και με την Εκκλησία και με τους τρανσέξουαλ! ΒΙΝΤΕΟ

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα πιστό στην παράδοση. Εις ό,τι αφορά τα ζητήματα της ηθικής και της οικογένειας είμαστε ένα κόμμα συντηρητικό, γι’ αυτόν το λόγο και καταψηφίζουμε φανατικά. Καταψηφίζουμε φανατικά τα σημερινά νομοθετήματα, τα οποία στρέφονται ενάντια στον ιερό θεσμό της οικογένειας»

Σχετικά με την στάση της ΝΔ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σχολίασε πως «η ελληνική οικογένεια βάλλεται και με το περιβόητο σύμφωνο συμβίωσης. Ο Μητσοτάκης το ψήφισε με χέρια και πόδια, βεβαίως. Σήμερα εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία...
και κοροϊδεύει ότι δήθεν θα αντιδράσει, ότι δήθεν θα καταψηφίσει αυτό το νομοθέτημα περί αλλαγής φύλου. Δεν γίνεται, όμως -το λέω αυτό για τους εκπροσώπους και τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας-, τη μία να είναι με τους φορείς των τρανσέξουαλ και την άλλη να είναι με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας της Ελλάδος. Δεν μπορείς να είσαι και με τους τρανσέξουαλ και με τον Αρχιεπίσκοπο της Eλλαδικής Εκκλησίας. Δεν μπορείς να είσαι και με το τζαμί και με την Εκκλησία. Πρέπει να πάψει επιτέλους αυτή η υποκρισία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών