Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017

Ξεβρακώθηκαν οι Ελλαδέμποροι! ΝΑΙ στην «τουρκική ένωση Ξάνθης» από ΑΝΕΛ και ΝΔ

Πέρασε πριν από λίγο με μεγάλη πλειοψηφία από τη βουλή η επιτηδείως ενσωματωμένη στον νόμο για την «διόρθωση φύλου» (για να «απορροφηθεί» η δημοσιότητα από το «μεγάλο» θέμα…) τουρκο-τροπολογία που αφορούσε την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και θα αποτελέσει την Κερκόπορτα για την αναγνώριση ως τουρκικής της μουσουλμανικής –σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης- μειονότητας της Θράκης, αλλά και άλλες μειονότητες (π.χ. η «μακεδονική»).

Κι αυτό συνέβη χάρη στις ψήφους των Ελλαδεμπόρων (εθνομηδενιστών, στην πραγματικότητα…) της νουδούλας και των ψεκασμένων – με τον αρχιψεκασμένο να φτάνει στο σημείο...
να στέλνει θετική επιστολή ψήφο από το εξωτερικό!

Εις ότι δε αφορά την προπαγάνδα των διαδικτυακών ψεκασμένων Ελλαδεμπόρων, πως η συγκεκριμένη τροπολογία δεν έχει καμμία σχέση με την αρχική κι ότι… δεν είναι όπως φαίνεται, απάντηση τους έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη –η οποία προς τιμήν της την καταψήφισε- χαρακτηρίζοντάς την «Κερκόπορτα» και προσθέτοντας ότι «με τη νέα μορφή που αυτή κατατέθηκε, έχει γίνει ακόμη χειρότερη».

Άρα, κομμένα τα ελλαδεμπόρια από τους… μετρ του είδους! Να φορέσουν το… φέσι τους, να προσκυνήσουν τον Πασά τους και να βγάλουν το σκασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών