Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2010

Διεθνής σιωνισμός: Αρρωστημένη Φαντασίωση Ή Σκληρή Πραγματικότητα;

Αυτόν τον τίτλο είχε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Αντεπίθεση τον Νοέμβριο του 2002, πέντε μήνες πριν την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ. Ας μη λησμονούμε ότι στο πρώτο διάγγελμά του ο ηγέτης του Ιράκ Σαντάμ Χουσεϊν, κατήγγειλε ότι πίσω από τους αμερικανούς και άγγλους εισβολείς βρίσκεται ο σιωνισμός. Σας παραθέτουμε το εν λόγω κείμενο, που είναι απόλυτα σχετικό με τα όσα συνέβησαν στο Ιράκ:
«Έγραφε, το 1953, ο Charles Maurras: “Εμείς δεν λέμε “θάνατος στους Εβραίους” που έχουν και αυτοί δικαίωμα στη ζωή όπως όλοι, αλλά “Κάτω οι Εβραίοι” επειδή... ανέβηκαν πολύ ψηλά στη χώρα μας. Ο κρατικός μας αντισημιτισμός συνίσταται στο να πάρουμε πίσω αυτά τα επιπλέον κεκτημένα και πρώτα από όλα τη γαλλική εθνικότητα, γιατί ήδη έχουν μία και ανεξίτηλη υπηκοότητα που ουσιαστικά τη διατηρούν πάντα. Ας αρκεστούν σ’ αυτή”. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 49 ολόκληρα χρόνια και αυτό που αποτελεί δεδομένο είναι ότι η ισχύς του σιωνισμού παγκοσμίως πολλαπλασιάστηκε. Αυτό συνέβη κυρίως γιατί έπεσαν τα σύνορα στις τηλεπικοινωνίες, στο εμπόριο χρήματος και γενικώς στις σχέσεις μεταξύ των λαών. Ο σιωνισμός δεν αντέχει τους εθνικούς περιορισμούς και αναπτύσσεται πάντοτε μέσα σε μεγάλες αυτοκρατορίες και μεγάλα πολυεθνικά κράτη.
Θα ήμασταν όμως άδικοι εάν λέγαμε ότι η παγκόσμια κυριαρχία στην οικονομία ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Εβραίους. Πιστοί τους συνέταιροι οι αγγλοσάξονες πουριτανοί (οι WASP των ΗΠΑ, δηλαδή οι White Anglo-Saxon Protestants), που όπως πολύ σωστά έχει γραφεί στην όλη τους νοοτροπία δεν είναι τίποτα άλλο από εβραίοι, που απλά τρώνε χοιρινό. Θεμέλιο της αμερικανικής κοινωνίας είναι η Παλαιά Διαθήκη, ο πουριτανισμός, η εργασία, ο θησαυρισμός, η εκδικητικότης και όλα αυτά συνιστούν ένα πολύ γόνιμο έδαφος για να αναπτυχθεί μέσω των τραπεζών και των χρηματιστηρίων η σιωνιστική εξουσία.
Σε όσους αμφιβάλλουν για το ποιοι ελέγχουν την παγκόσμιο οικονομία, θα αναφέρουμε απλά και μόνο το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδος το “ΒΗΜΑ” της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου του 2002, που είχε τον παρακάτω τίτλο: “ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΡΗΝΣΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ”. Στη συνέχεια το άρθρο έλεγε ότι οι δηλώσεις του προέδρου της “Κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ” Γκρήνσπαν, γκρέμισαν τα χρηματιστήρια και στις δύο όχθες του Ατλαντικού! Ποιος είναι όμως ο εβραίος Άλαν Γκρήνσπαν και γιατί βάλαμε εισαγωγικά στις λέξεις “Κεντρική Τράπεζα”; Ο Άλάν Γκρήνσπαν είναι ο πρόεδρος μίας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, της οποίας την πλειοψηφία των μετοχών κατέχουν σιωνιστές. Αυτήν την ιδιωτική τράπεζα (FED) κάποιοι αποκαλούν… Κεντρική Τράπεζα(!) των ΗΠΑ. Από μία πλευρά είναι… Μόνο που δεν είναι κρατική, παρ’ όλο που έχει κατά παράβαση του αμερικανικού συντάγματος το αποκλειστικό δικαίωμα της εκδόσεως του αμερικανικού νομίσματος. Έτσι λοιπόν, ο λαός των ΗΠΑ χρωστά τρεις φορές τον εθνικό πλούτο της χώρας του στους σιωνιστές μετόχους της FED, που το μοναδικό που έχουν κάνει είναι να βάζουν χαρτί και μελάνι για να τυπώνουν δολάρια. Μόνο και μόνο αυτό το γεγονός δείχνει πόσο αποφασιστικά ελέγχουν την παγκόσμιο οικονομία, μέσω του δολαρίου οι σιωνιστές. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στον χώρο των media (τηλεόραση, κινηματογράφος, εφημερίδες). Ας μη φαντασθούν δε κάποιοι αφελείς πως αυτά που συμβαίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο ή για να είμαστε σωστότεροι σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν συμβαίνουν και στην Ελλάδα. Και στην Ελλάδα η ισχύς του σιωνισμού βρίσκεται παντού και προπαντός βέβαια εκεί όπου είναι το γνώριμο γι’ αυτούς τοπίο δράσεως, δηλαδή στις τράπεζες, τα χρηματιστήρια και τα ΜΜΕ.
Πρόσφατα στην ετήσια έκθεση του State department για τις θρησκευτικές ελευθερίες η Εκκλησία της Ελλάδος κατηγορήθηκε ότι άδικα υποστηρίζει ότι οι εβραίοι ευθύνονται για την απόφαση της κυβερνήσεως να απαλειφθεί το θρήσκευμα από τις αστυνομικές ταυτότητες. Με επιστολή της στην Αμερικανική Πρεσβεία, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος απήντησε και στην απάντησή της αναφερότανε ότι μέσα στην ίδια την ιστοσελίδα του παγκόσμιου εβραϊκού συμβουλίου, αναγράφεται ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κ. Σημίτης δεσμεύτηκε στην διάρκεια επισκέψεώς του στις ΗΠΑ το 1996 ότι θα απαλείψει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. Ακόμη τονίζεται ότι ευθέως μέλη του παγκοσμίου εβραϊκού συμβουλίου είχαν εκφράσει αυτήν την άποψη στον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο όταν τον επισκέφθηκαν στην Αθήνα. Θα προσθέσουμε και εμείς ότι η υπόθεση αυτή είχε αρχίσει από το 1992-93 όταν ήλθαν στην δημοσιότητα επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας, στα οποία αναφερότανε ότι υπάρχει διεθνής πίεση από εβραϊκούς κύκλους του εξωτερικού να απαλειφθεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. Κατά τα άλλα οι εβραίοι διαμαρτύρονται γιατί κάποιοι τολμούν να πουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή αυτοί πίεσαν για το ζήτημα των ταυτοτήτων.
Ότι οι σιωνιστές, λοιπόν, είναι πανίσχυροι σε διεθνές επίπεδο, δεν αποτελεί την αρρωστημένη φαντασίωση κάποιων φανατικών, αλλά σκληρή πραγματικότητα. Όπως σκληρή πραγματικότητα αποτελεί για όλους μας ότι κανείς όσο μεγάλη δύναμη και εάν διαθέτει δεν μπορεί να είναι παντοδύναμος, γιατί παντοδύναμος είναι μονάχα ο Θεός και η Ιστορία είναι γεμάτη από ερείπια αυτοκρατοριών και μάλιστα αυτοκρατοριών που στηρίχτηκαν πάνω στις λόγχες και όχι σε άυλους τίτλους χρηματιστηρίων και σκοτεινές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι»
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών