Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2010

Αποχωρεί από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) ο ΟΤΕ

Την πρόθεσή του να υποβάλει αίτηση για αποχώρηση από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) γνωστοποίησε εγγράφως η δοιήκηση του ΟΤΕ.

Ο OTE σκοπεύει να υποβάλει τη Φόρμα 25 στην Αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ("SEC") κατά τις 9 Σεπτεμβρίου και αναμένει η αποχώρηση από το NYSE να αρχίσει να ισχύει κατά τις 20 Σεπτεμβρίου. Σε συνέχεια της..
αποχώρησης από το NYSE και έχοντας καλύψει τις προϋποθέσεις για τον τερματισμό των υποχρεώσεων αναφοράς στο πλαίσιο της ισχύουσας Αμερικάνικης Νομοθεσίας, ο ΟΤΕ σκοπεύει να υποβάλει μία πιστοποίηση Φόρμας 15F στην Αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ("SEC") τερματίζοντας με αυτό το τρόπο την εγγραφή των μετοχών του.

Ο ΟΤΕ σκοπεύει να διατηρήσει πρόγραμμα "Level I ADSs" το οποίο θα επιτρέπει στους επενδυτές να κάνουν πράξεις με τα ADSs του ΟΤΕ στην αγορά OTC (Over the counter). Ένα ADS αναλογεί σε 0,5 μετοχές ΟΤΕ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Μαΐου 2010, ο ΟΤΕ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του για έξοδο από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) και για τερματισμό των υποχρεώσεων του αναφοράς στο πλαίσιο της σχετικής Αμερικανικής Νομοθεσίας (US Securities Exchange Act of 1934).

Ο ΟΤΕ θα ενημερώνει τους επενδυτές σχετικά με εξελίξεις που αφορούν στη διαδικασία αποχώρησης από το NYSE αλλά και στον τερματισμό των υποχρεώσεων του αναφοράς στο πλαίσιο της σχετικής Αμερικανικής Nομοθεσίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άλλη μια επιτυχία της νέας διοίκησης του ΟΤΕ.
Άλλη μια συνεισφορά στην ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα για την Έλλάδα και την προσπάθεια εισροής ξένων κεφαλαίων στην Πατρίδα μας.
Μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών