Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 08, 2010

Σκέψεις... ευέλικτες

H ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των παρά δύο πεντήκοντα υπουργών και υφυπουργών μετά την προχθεσινή παράσταση, που διήρκεσε ένα εξάωρο, είναι απολύτως έτοιμη να επιδοθεί στο έργο της ανάπλασης της ελληνικής κοινωνίας... Κι ενώ θα ανέμενε κανείς να υπάρξουν, τύποις έστω,
κάποιου είδους παροχές στο λαό που στενάζει από την ακρίβεια, την ανεργία και την έλλειψη χρημάτων για την αντιμετώπιση βασικών αναγκών, η νέα αυτή κυβέρνηση που «αντιπροσωπεύει τον ελληνικό λαό», λόγω της σοσιαλιστικής ιστορίας της, εκείνους με άλλα λόγια που δοκιμάζονται από τα μέτρα του μνημονίου, είναι πανέτοιμη να προχωρήσει στην απόφασή της να αυξήσει την τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης.
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ τα καύσιμα είναι πανάκριβα, έτσι κι αλλιώς τα χρήματα δεν αρκούν για τα βασικά, η κυβέρνηση αποφασίζει να αφήσει ανθρώπους χωρίς θέρμανση. Κι αν τελικά δεν γίνει αυτό, αν με άλλα λόγια δουν ότι δεν τους βγαίνει πολιτικά -διότι καρφί δεν τους καίγεται αν θα υπάρξουν δεκάδες οικογένειες που θα δηλώσουν αδυναμία να πληρώσουν άνευ επιδόματος-, τότε σκέφτονται, λέει, να αυξήσουν εκ νέου τον ΦΠΑ. Και πάει λέγοντας η ληστρική πολιτική, με τις ευχές του ΔΝΤ. Τι κι αν ακούγονται δραματικά πλέον οι φωνές ειδικών που λένε ότι έτσι όπως βαδίζουμε κατευθυνόμαστε προς την πτώχευση. Πολύ απλά διότι δεν παράγουμε τίποτα, δεν δίνονται κίνητρα για να υπάρξει η απαιτούμενη ανάπτυξη.
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για εκείνους από τον ιδιωτικό τομέα που έχουν χάσει τις δουλειές τους. Η νέα κυβέρνηση συνεχίζει την «ευέλικτη» πορεία της προς το αδιέξοδο. Προς ένα πολύ κακό υπόλοιπο του 2010 κι ακόμη πιο κακό 2011 με νέα μέτρα που θα πλήξουν και πάλι τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών