Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 08, 2010

Στο πλευρό των Εβραίων ο Φιντέλ Κάστρο. Να τον χαίρονται οι κομμουνιστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ...ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
«Κανένας δε συκοφαντήθηκε τόσο πολύ όσο οι Εβραίοι»

Στο πλαίσιο συνέντευξης στο αμερικανικό μηνιαίο περιοδικό «Ατλαντικός», ο ηγέτης της κουβανικής επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο, υπεραμύνθηκε του εβραϊκού λαού, τονίζοντας ότι στη διαδρομή της ιστορίας συκοφαντήθηκε περισσότερο από τους Μουσουλμάνους. Μέσω του περιοδικού ο Κάστρο προέτρεψε... να διαμηνυθούν οι τις θέσεις του αυτές στον Ιρανό πρόεδρο, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

«Φρονώ ότι κανένας δε συκοφαντήθηκε τόσο πολύ όσο οι Εβραίοι... πολύ περισσότερο πάντως από τους Μουσουλμάνους», τόνισε μιλώντας στον απεσταλμένο του περιοδικού στην Αβάνα, Τζέφρι Γκόλντμπεργκ.

«Έφθασαν να θεωρούν τους Εβραίους υπεύθυνους για όλα, ενώ κανένας δε μέμφεται τους Μουσουλμάνους», επισήμανε ο 84χρονος ηγέτης.

«Ας κατανοήσει η κυβέρνηση του Ιράν, ότι οι Εβραίο εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους, καταδιώχθηκαν, κακοποιήθηκαν παντού στον πλανήτη, ως δολοφόνοι του Θεού. Η ύπαρξή τους η ίδια είναι δυσχερέστερη της δικής μας, ενώ τίποτε δεν είναι συγκρίσιμο με το Ολοκαύτωμα του Β' Παγκόσμιου πολέμου», ανέφερε ο κουβανός ηγέτης.

Στο ερώτημα, εάν θα έλεγε τα ίδια στον πρόεδρο του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, αν ήταν απέναντι του, ο Φιντέλ Κάστρο απάντησε: «Γι’ αυτό ακριβώς σας τα λέω αυτά, για να του τα μεταβιβάσετε».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών