Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

Σύζυγος πολιτικού, στήνει ήδη πολυεθνική με φορτηγά ! Η Ντόρα κάτι θα ξέρει ως έμπειρη πολιτικός με σύζυγο.

To άρθρο είναι από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ. Είναι από τα θέματα με τα οποία δεν ασχολούνται ποτέ οι "δημοκράτες" στο MEGA ή στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ- Indymedia. Όποιος συμμετείχε στη διευκόλυνση της εισβολής των Αμερικανοεβραίων στην Ελλάδα και τη διασωλήνωσή τους με τις τσέπες των Ελλήνων ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ πλουσιοπάροχα από τον κατοχικό "στρατό" στο μεγάλο φαγοπότι.
Οι προδότες θα...
ανταμειφθούν με ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ κάθε οικονομικού σκανδάλου που θα τους αφορά.
Θυμόμαστε όλοι πως κουκούλωσαν αυθημερόν το θέμα με τη Τζάκρη και τους διορισμένους συγγενείς της οι νταβατζήδες των ΜΜΕ σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Έβγαλαν και πόρισμα Σαββατοκύριακου (!) ότι όλα είχαν γίνει νόμιμα.
Ο Λ.Α.Ο.Σ διασωληνώθηκε οικονομικά με το MEGA-ΔΝΤ μέσω της μαγειρικής και όπου χρειαστεί βοήθεια το ΠΑΣΟΚ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ... αναλαμβάνει ο Λ.Α.Ο.Σ να συνδέσει το ξεπούλημα της χώρας με υπευθυνότητα και πατριωτισμό!
Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι γνωστό ότι έχει σύζυγο που δεν τον ξέρει κανείς αλλά παραδόξως είναι πάντα μέσα σε μεγάλες μπίζνες. Τουρκικές Τράπεζες, Ολυμπιακή Επιτροπή, Γήπεδα Γκολφ ... τώρα ... και στα LOGISTICS με την ευκαιρία της προγραμματισμένης οικονομικής καταστροφής ενός ολόκληρου κλάδου , δηλ. των μεταφορών. Εκείνος ο τύπος που τον έλεγαν Λαλιώτη ... τι να κάνει άραγε;
http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/09/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών