Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

Δικαίωση για Βατοπαίδι

ΠΡΟΚΑΤ ΣΚΑΝΔΑΛΟ χωρίς ίχνος στοιχείων που να αποδεικνύουν τα περί του αντιθέτου που διαλαλεί η κυβέρνηση αποδεικνύεται πλέον η υπόθεση του Βατοπαιδίου. Οι τέσσερις εκθέσεις που υπάρχουν στη δικογραφία τεκμηριώνουν ότι δεν υπάρχει ζημιά του Δημοσίου από τις περίφημες «ιερές ανταλλαγές». Δεν υφίσταται...
διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Με άλλα λόγια, χθες είχαμε την απόλυτη δικαίωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Για μία φορά ακόμη, με το υπόμνημά του που κατέθεσε στην Προανακριτική, δήλωνε ξεκάθαρα και με σθένος ότι ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση που τάραξε τα νερά της πολιτικής ζωής και ότι τίποτα επιλήψιμο δεν υπάρχει.


ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που πλανάται είναι τι ακριβώς ψάχνει τώρα πλέον το ΠΑΣΟΚ; Τι θέλει να αποδείξει και πώς; Διότι, αν δεν δέχεται ως σωστές τις υπάρχουσες εκθέσεις των ορκωτών λογιστών, γιατί έχει προχωρήσει τώρα στην Προανακριτική Επιτροπή; Οπως έγινε γνωστό από τους ιδίους τους βουλευτές που συμμετέχουν σε αυτήν, θα χρειασθούν τουλάχιστον δύο χρόνια έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία, εφόσον ζητηθούν νέες εκθέσεις.


ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. Είναι εμφανής η ανάγκη της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου να κρατάει ένα θέμα στην επικαιρότητα, να διακηρύσσει ότι δήθεν υπάρχει σκάνδαλο ώστε να περνάει μηνύματα σε αφελείς και ανενημέρωτους πολίτες. Σε πολίτες που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ότι αυτού του είδους οι πολιτικές θα πρέπει να παταχθούν αν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Θα πρέπει σύντομα να γίνει κατανοητό από όλους ότι οι λαϊκισμοί άλλων εποχών δεν έχουν καμία πέραση πλέον.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών