Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2010

Καλή σχολική χρονιά...Με ανθελληνική προπαγάνδα

Δημοσιεύουμε κείμενο που μας έστειλε συναγωνιστής (ο οποίος είναι μαθητής στην Γ΄Λυκείου) μέσω email:

Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησαν τα σχολεία. Μέχρι και σήμερα υπάρχουν κενά στο διδακτικό προσωπικό αν και η υπουργός (όχι εθνικής πλέον) παιδείας είχε πει πως τα κενά θα καλυφθούν την πρώτη βδομάδα, και τώρα έχει περάσει μισός μήνας. . . Στα σχολεία διδάσκεται και το μάθημα της Ιστορίας. Μιας Ιστορίας, η οποία μας μαθαίνει πως οι Έλληνες συνωστίστηκαν στο λιμάνι της Σμύρνης, πως διεκδικούμε από κοινού τα βαμμένα με Ελληνικό αίμα Ίμια, και πολλά άλλα. . . Θα σας περιγράψω λοιπόν περιστατικό σε μάθημα Ιστορίας Γ' λυκείου. Πρώτη φορά για τη φετινή σχολική χρονιά που κάναμε Ιστορία, και ο καθηγητής αποφάσισε να εξηγήσει κάποιους βασικούς όρους και έννοιες.

• Αρχίζει με το τι σημαίνει έθνος. Έθνος λοιπόν μάθαμε πως... είναι όλοι οι άνθρωποι που έχουν ως κοινά χαρακτηριστικά την γλώσσα, τις παραδόσεις, και την γνώση της Ιστορίας. Όταν τον ρώτησα αν μέσα σε αυτά τα χαρακτηριστικά είναι και το να ανήκουν στην ίδια φυλή, μου απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πως όλοι οι άνθρωποι από το μεσαίωνα και μετά έχουμε το ίδιο αίμα, πως το χρώμα είναι απλά χρώμα, και πως δύο άτομα διαφορετικού χρώματος, μπορούνε να ανήκουν στο ίδιο έθνος.

• Με τους αρχαίους προγόνους μας, έχουμε συσχέτιση στο αίμα μόνο 7%, γεγονός που έχει "αποδειχθεί" από έρευνα, και οφείλεται σε ανάμειξη με Σέρβους, Σλάβους, Βούλγαρους, Αλβανούς, Τούρκους, Αιγύπτιους, Λατίνους, Εβραίους, και Μαροκινούς!!! Με τέτοιες αναμείξεις θα μας ζηλεύει και η Αμερική!!

•Οι αρχαίοι Έλληνες απεχθάνονταν τους πολέμους. Απλά κωμικοτραγικό...

• Η μεγαλύτερη εγκληματική μορφή που έχει εμφανιστεί στο κόσμο είναι ο Χίτλερ, και η μεγαλύτερη εγκληματική ενέργεια είναι το "ολοκαύτωμα". . .

• Οι νικητές του Β' Παγκοσμίου πολέμου, ήταν υπέρ της ειρήνης και δεν σκότωναν χωρίς αιτία (Τι είναι τότε οι 2 πυρηνικές βόμβες, η σφαγή στο Κατύν, και πολλά άλλα εγκλήματα των Αμερικανών και των σοβιετικών;)

•Ο καλύτερος τρόπος για να μην γίνονται πόλεμοι είναι όλοι οι άνθρωποι της γης να ενωθούν, να γίνουν ένα έθνος, να έχουν τα πάντα κοινά, με μία κυβέρνηση (ούτε σιωνιστής να ήτανε και τα λέει αυτά)

•Οι αρχαίοι Έλληνες δεν δίναν σημασία στην κοινή Ελληνική καταγωγή, μόνο στις πόλεις-κράτη (Τι ήταν τότε οι κοινοί αγώνες; Οι κοινές αντιμετωπίσεις των εχθρών; Η ένωση και αλληλοβοήθεια όλων στον τρωικό πόλεμο; Οι κοινοί θεοί; Η κοινή γλώσσα; Η πανελλήνια συμμαχία κατά της περσικής αυτοκρατορίας με αρχηγό τον Μέγα Αλέξανδρο;)

•Τέλος, η Ελληνική Επανάσταση του 1821, δεν οφειλόταν στην ανάγκη των Ελλήνων για ελευθερία από τον τούρκικο ζυγό, αλλά στην Γαλλική επανάσταση. Αν δεν ήταν η Γαλλική επανάσταση, τότε δεν θα ξεσηκωνόμασταν...

Όλα αυτά πρόλαβε και τα είπε ο αντεθνικός ανθέλληνας καθηγητής στο πρώτο κιόλας μάθημα Ιστορίας για την νέα σχολική χρονιά και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι πολλοί όμοιοί του που καταστρέφουν τα μυαλά των Ελλήνων. Και για να ενισχύσει αυτή την κατάσταση η Άννα Διαμαντοπούλου, μας υπόσχεται πως από του χρόνου το μάθημα δεν θα βασίζεται τόσο στο βιβλίο, όσο στον καθηγητή που παραδίδει...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών