Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 16, 2010

Γαλλία: Δημοσκόπηση, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Le Figarο, δείχνει, ότι το 65% των Γάλλων, υποστηρίζουν τα μέτρα Σαρκοζί, για τις απελάσεις των Ρομά

Oι ενέργειες των γαλλικών αρχών κατά των Ρομά που βρίσκονται παράνομα στη χώρα, και προκαλούν μια διαμάχη στη Γαλλία και στο εξωτερικό, υποστηρίζονται μαζικά από τους Γάλλους, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη.
    Έτσι, οι απελάσεις στη Ρουμανία των Ρομά που δεν έχουν χαρτιά για νόμιμη παραμονή εγκρίνονται από το 65% των Γάλλων, αναφέρεται στην μελέτη...
αυτή του Ινστιτούτου Opinionway που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Le Figaro.
    Επίσης, το 69% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι διάκεινται ευνοϊκά στη διάλυση ορισμένων καταυλισμών των Ρομά, σύμφωνα με την έρευνα.
    Η ενίσχυση της πολιτικής ασφάλειας που τέθηκε σε εφαρμογή στη διάρκεια του καλοκαιριού από τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, και ειδικότερα η εντατικοποίηση των απελάσεων στη Ρουμανία των Ρομά που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, προκάλεσε σφοδρές επικρίσεις από την αριστερή αντιπολίτευση, αλλά και ορισμένα τμήματα της δεξιάς, καθώς και στο εξωτερικό.
    Παρά την πολεμική, η Γαλλία συνεχίζει τις απελάσεις αυτές. Μετά από δύο σειρές πτήσεων την περασμένη εβδομάδα, δύο αεροσκάφη ειδικά ναυλωμένα που μετέφεραν 284 Ρομά από τη Ρουμανία ή τη Βουλγαρία προσγειώθηκαν την Πέμπτη στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.
    Η μελέτη της Opinionway διεξήχθη σε δείγμα 1.034 ατόμων αντιπροσωπευτικό του γαλλικού πληθυσμού ηλικίας 18 ετών και άνω (μέθοδος των ποσοστώσεων), που ρωτήθηκαν μέσω του διαδικτύου από τις 24 έως τις 26 Αυγούστου.
Ε.Τ.

Βέβαια τα δικά μας, διεθνιστικά, ΜΜΕ κάνουν λόγο για ανταραχές, αντιδράσεις και πτωτόγνωρες κινητοποίησεις...
o tempora o mores

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών