Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Πόσοι βουλευτές του ΛΑΟΣ ήταν κατά του Μνημονίου;

Αγαπητό Antinews ,
Αυτήν την στιγμή στην ΕΤ3 σε ζωντανή εκπομπή , ο βουκευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιαννούλη για το πώς έφθασαν στην απόφαση να ψηφίσουν το μνημόνιο .
Απάντησε πως τους κάλεσε όλους ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ.Καρατζαφέρης και τους ανακοίνωσε πως δημοκρατικά θα ήθελε να αποφασίσουν για την ψήφιση του μνημονίου η όχι .

Στην γενόμενη ψηφοφορία , ισχυρίσθηκε πως το αποτέλεσμα ήταν :
10 βουλευτές ΥΠΕΡ ψηφίσεως του μνημονίου και 4 βουλευτές ΚΑΤΑ της ψηφίσεως του μνημονίου  , χωρίς να αναφέρει την θέση που έλαβε ο αρχηγός του .
Όμως αυτό που ισχυρίσθηκε , προκειμένου να καταδείξει πως οι αποφάσεις στον ΛΑΟΣ παίρνονται με δημοκρατικές διαδικασίες , είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ , σε μια προσπάθειά του να διαστρεβλώσει την  ΑΛΗΘΕΙΑ .
Η αλήθεια είναι μία και μόνη :
Την ημέρα που στην βουλή των Ελλήνων , γινόταν η ψηφοφορία για το μνημόνιο , στις 09:00 το πρωί , συγκάλεσε την κοινοβουλευτική του ομάδα , στην αίθουσα του κόμματος στην βουλή , προκειμένου να αποφασίσουν για την ψήφιση, ή όχι του μνημονίου .
Το αποτέλεσμα ήταν , 6 βουλευτές να ταχθούν υπέρ του μνημονίου ( Καρατζαφέρης , Βορίδης , Γεωργιάδης , Πλεύρης , Αιβαλιώτης , Αποστολάτος ) και 9 βουλευτές ετάχθησαν κατά του μνημονίου ( όλοι οι άλλοι , μεταξύ των οποίων και ο κ.Βελόπουλος  )
ΑντιΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών