Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Boρίδης: Φεύγω από το ΛΑΟΣ ...

Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΛΑΟΣ άφησε ο Μάκης Βορίδης. “Θα συζητήσω με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και αν με αισθάνεται βάρος θα απαλλάξω το κόμμα από την παρουσία μου”, είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Flash 96.
“Δεν πιστεύω στα αρχηγικά κόμματα” πρόσθεσε στον Flash 96 ο Μάκης Βορίδης απαντώντας στη δήλωση Καρατζαφέρη ότι “ο ΛΑΟΣ είναι χοντροαρχηγικό κόμμα”.
Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής,
ο κ. Καρατζαφέρης είχε τονίσει ότι δεν έδωσε το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη στον Μάκη Βορίδη λόγω του παρελθόντος του: “Φοβήθηκα ότι ο Βορίδης έχει μια ιστορία που με παρά πολλή τέχνη έχω καλύψει. Με το Λεπέν, τα τσεκούρια και τα σχετικά”, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Αυτό διαβάσαμε πριν από λίγο στο antinews
Η αλήθεια είναι ότι το κόμμα του Καρατζαφέρη του επονομαζομένου και “ κωλοτούμπα”, βρίσκεται σε διάλυση. Οι πάρα πολλές φυγές άξιων στελεχών που μπορεί να μην ήταν στελέχη πρώτης γραμμής αλλά πρωταγωνιστούσαν σε τοπικό επίπεδο μετά την υπερψήφιση του μνημονίου από τον ΛΑΟΣ, έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Οι διαλυτικές τάσεις δεν αφήνουν ανέγγιχτους και τους ίδιους τους βουλευτές. Το παραπάνω παράδειγμα είναι μόνο ένα. Είχε προηγηθεί η συνέντευξη του βουλευτού Κ. Βελόπουλου σε γνωστό ιστολόγιο που μας δήλωσε ότι ήταν αρνητικός στο μνημόνιο… (τότε γιατί το ψήφισε για να σώσει την αξιοπρέπειά του δεν μας είπε , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…).
Οι θέσεις Καρατζαφέρη έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών αφού αρχικά μας παρουσίαζε έναν πατριωτικό λόγο και εκπροσωπούσε τους Έλληνες που ανησυχούν για την Ελλάδα και τα εθνικά ζητήματα που τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έδιναν βαρύτητα. Τώρα αποδεικνύει κάθε μέρα ότι οι προθέσεις του μόνο πατριωτικές δεν ήταν… Βρίσκεται σαφώς σε πανικό βλέποντας τα όνειρα για συνδιαχείριση της κεντροδεξιάς με την Ντόρα να καταρρίπτονται μετά την επικράτηση Σαμαρά. Έτσι εξηγείται και το μένος του και οι αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του (σε βαθμό πολιτικής αυτοκτονίας) εναντίον του αρχηγού της ΝΔ.
Παράλληλα βλέπει τα ποσοστά του να κατρακυλούν ανά την Επικράτεια ακόμη και σε περιφέρειες που του έδιναν μεγάλα ποσοστά και ότι κινδυνεύει να εκτεθεί αφού αρχικά έλεγε για αύξηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ ενώ τώρα φαίνεται πως θα κληθεί να διαχειριστεί μια επώδυνη ήττα με απρόβλεπτες συνέπειες για την πολιτική του υπόσταση.
Οι τάσεις φυγής των βουλευτών είναι θέμα χρόνου να εκφραστούν και δημόσια και τα στελέχη πρώτης γραμμής θα κοιτάξουν να βρουν πολιτικό καταφύγιο σε άλλους φορείς και το ΛΑΟΣ ουσιαστικά να διαλυθεί.
Πάντως αν όντως ο κ. Βορίδης προσχωρήσει στο κόμμα που ακόμα περιμένουμε να κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι μια επιβεβαίωση σε όσους ισχυρίζονται ότι το ΛΑΟΣ είχε εξ αρχής στόχο να μαντρώσει τις διαρροές της ΝΔ να εγκλωβίσει τον πατριωτικό χώρο και να τον οδηγήσει σήμερα να είναι δεκανίκι μιας από τις πιο ανθελληνικές πολιτικές, και όχι μια ξαφνική αλλαγή πλεύσης του αρχηγού-κωλοτούμπα κι εκεί το παιχνίδι αρχίζει να βρωμάει πάρα πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών