Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2010

Αποκάλυψη: Οι χορηγοί του τρόμου έχουν ονοματεπώνυμο.

Λίγες μέρες μετά την έρευνα στην οικία Καραβέλα, είχαμε την αποστολή της επιστολής-βόμβα στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με ένδειξη επί του φακέλου «Χρήστος Καραβέλας».”
Κοιτάξτε τώρα τι ακριβώς έγραφε η επιστολή, που απέκρυψαν τα ΜΜ”Ε”, όπως και το συμβάν της έρευνας.

O αποστολέας που είχε εμφανιστεί ως ο καταζητούμενος Καραβέλας είχε γράψει:
«Κύριε υπουργοί, με δεδομένη την εντιμότητά σας και με προσωπικό κριτήριο την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό σας, έλαβα την απόφαση να σας αποστείλω δείγμα σημαντικών εγγράφων και απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών που αφορούν άμεσα την υπόθεση της Siemens. Σας γνωστοποιών πως πληθώρα ανάλογου υλικού βρίσκεται στην κατοχή μου. Η σύζυγός μου, Μάρθα, και ο δικηγόρος μου Ι.Μαρκουλάκος είναι ενήμεροι και θα...
διαχειριστούν την υπόθεση, εφόσον υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον από την πλευρά σας. Μετά τιμής, Καραβέλας Χρήστος».
Δηλαδή, ο αποστολέας γνώριζε πολύ καλά την έρευνα που έγινε με άκρα μυστικότητα από υψηλότατο κλιμάκιο, όπως και τα πρόσωπα τα οποία ερευνήθηκαν. Η έρευνα επαναλαμβάνουμε έγινε με άμεση εντολή Χρυσοχοΐδη.
Δείτε λοιπόν με την δέουσα προσοχή την ιστορία και τα συμπεράσματα δικά σας:
“Αντεξουσιαστές” made in Germany. Αποκάλυψη βόμβα στη βουλή.
διαβάστε τι είχαμε αποκαλύψει εδώ: Πως οι “εκρηκτικές επιστολές” δουλεύουν για τα λαμόγια που ληστεύουν τον δημόσιο πλούτο.
“Έχουμε ένα τυχαίο, βεβαίως, γεγονός, το οποίο όμως θα ήθελα να το επισημάνω. Λίγες μέρες μετά την έρευνα στην οικία Καραβέλα, είχαμε την αποστολή της επιστολής-βόμβα στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με ένδειξη επί του φακέλου «Χρήστος Καραβέλας», με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Έλληνα αξιωματικού, του υπασπιστή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη αείμνηστου Βασιλάκη. “(Στο τέλος οι λεπτομέρειες της έρευνας)
Θέλω να καταγραφεί και από την Επιτροπή μας, όπως έχει κάνει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, η οδύνη, η θλίψη, η συμπαράσταση στην οικογένεια του Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος και εν ώρα υπηρεσίας και ένεκα αυτής, από μία τρομοκρατική, μαφιόζικη επίθεση.
Θέλω να ευχηθώ να μην έχουν περάσει κάποιοι οι οποίοι απειλούνται στο στάδιο πλέον της χρήσης ένοπλων μέσων. Δηλαδή είναι αρκετά περίεργο τη μία μέρα να γίνεται έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου και διαφεύγοντος Καραβέλα και εντός των επομένων λίγων ημερών να έχουμε αποστολή φακέλου-βόμβα, που δεν είναι συνηθισμένο στην ελληνική τρομοκρατία, επιστολή θανάτου, με  αποστολέα το ίδιο πρόσωπο. Αυτό πρέπει να καταγραφεί.
Αυτή ήταν η αποκάλυψη μεγατόνων στην βουλή των Ελλήνων από (ποιόν άλλο;) τον Πάνο Καμμένο! Διαβάστε τώρα τα βασικά στοιχεία της έρευνας που ήταν (τι άλλο;) η περιβόητη “Martha”.
Αξίζει να διαβάσετε τι γράφαμε πολλούς μήνες πριν εδώ: Ο σύγχρονος χάρτης της (“Ελληνικής”) Τρομοκρατίας (με άφθονη λογοκρισία).
Ακόμα έχετε απορίες για το ποιός χρηματοδοτεί τη νέα τρομοκρατία στην Ελλάδα;
Δείτε και τα στοιχεία της έρευνας:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Φωτοτυπίες ως εισερχόμενα: Από την κα Νικολακέα. Για τις κινήσεις της Αστυνομίας κυρίως. Για το C4I. Για το έγγραφο 12/5/2010 της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών. Το έγγραφο του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος για την εγκατάσταση και παραλαβή του συστήματος Ολυμπιακής Ασφάλειας C4I. Το έγγραφο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος, αρχαιοκαπηλίας και ηθών, την εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας για την κατ’ οίκον έρευνα στην οικεία Δημητριάδου Μάρθας, συζύγου Καραβέλα. Δύο γραμματέων. Συστάσεως αυτουσίας παρακαταθήκης, Ταμείο Παρακαταθηκών, που αφορούν τα κατασχεθέντα στην οικεία Δημητριάδου Μάρθας, συζύγου Καραβέλα. Και, απαγόρευση εξόδου του κ. Τσουγκράνη.
Την άρνηση πρόσβασης στο υλικό που ζήτησε η Αστυνομία, ο διενεργών την ΕΔΕ από την Αστυνομία, λόγω του απορρήτου της ανάκρισης από την κα Νικολακέα. Εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας για την έρευνα στο σπίτι της Μάρθας Καραβέλα. Η απαγόρευση του κ. Τσουγκράνη. Μαρμαρά Αικατερίνη…
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών