Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 13, 2010

2 Δήμοι και 6 περιφέρειες στόχος του Πα.Σο.Κ.

Αυξημένες προσδοκίες έχουν στην Ιπποκράτους για την αυριανή αναμέτρηση του β'γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Από τους 3 μεγάλους δήμους που διεκδικούν οι υποψήφιοι του κυβερνώντος κόμματος υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για επιτυχές αποτέλεσμα σε 2 από αυτούς.
Την Αθήνα και τον Πειραιά.
Η αισιοδοξία απορρέει από τη σιγουριά ότι οι αριστεροί ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες και αναμένουν να καταψηφίσουν τους υποψηφίους της ΝΔ.
Στη Θεσσαλονίκη τώρα,
λιγοστεύουν οι πιθανότητες μετά τις απανωτές γκάφες του Μπουτάρη και το αλαζονικό προφίλ που προβάλλει σε όλη τη δεύτερη εβδομάδα των εκλογών.

Στις εκλογές των περιφερειών τώρα, το Πα.Σο.Κ. στοχεύει, μετά τις νίκες σε Νότιο Αιγαίο και Κρήτη, σε άλλες 6.
Σίγουρες για την Ιππκράτους θεωρούνται Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο, ενώ εσχάτως η Στερεά Ελλάδα φαίνεται ότι 'κλειδώνει' οριστικά στη μεριά του Κλέαρχου Περγαντά.
Χαμένες υπολογίζονται οι Κεντρική Μακεδονία, η Δυτική Μακεδονία και το Βόρειο Αιγαίο.
Είναι χαρακτηριστικό πως για το Βόρειο Αιγαίο δεν προβλέφθηκε η μετακίνηση ετεροδημοτών με έξοδα του κόμματος ,παρά τις εκκλήσεις του υποψηφίου Γιακαλή.
Στην Θεσσαλία και στην Πελοπόννησο υπάρχουν θετικές ενδείξεις αλλά πιστεύουν ότι ουσιαστικά διεδικούν μόνο τη δεύτερη με τον Πέτρο Τατούλη.
Το πλεονέκτηματα πιστεύουν ότι βρίσκεται στην Αρκαδία όπου έχουν στοιχεία που μιλούν για διαφορά άνω του 35% και που μπορεί να αποτελέσει το 'κλειδί' για την επικράτηση του πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ, και νυν υποστηριζόμενο από το Πα.Σο.Κ.
Αντιφατικά είναι τα μηνύματα που παίρνουν για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αλλά και σε αυτή την περίπτωση, στην Ιπποκράτους υπογραμμίζουν πως αν τελικά επικρατήσει ο Γιαννακίδης με 'σταλινικά' ποσοστά στη Ροδόπη και καταφέρει να πάρει ακόμα ένα νομό- περιοχή της περιφέρειας, τότε είναι βέβαιος νικητής.
Τέλος στην Αττική ο Γιάννης Σγουρός είναι 'σιγουράκι' για το Πα.Σο.Κ.
Τις τελευταίες μέρες η δαφορά με τον Κικίλια γιγαντώθηκε (μιλούν για πάνω από 10 μονάδες) και η πιο σημαντική περιφέρεια περνάει στον έλεγχο στελέχους της 'προοδευτικής' παράταξης.
Εν κατακλείδι, ο μαγικός αριθμός των 8 περιφερειών συν 2 μεγάλοι Δήμοι είναι το θριαμβευτικό κλείσιμο μιας προεκλογικής εκστρατείας για το Πα.Σο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών