Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 26, 2010

Στο και πέντε…

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ στο και πέντε… Με τη δαμόκλειο σπάθη της τρόικας πάνω από τα κεφάλια μας, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου επιχειρεί με σπασμωδικές κινήσεις να αποφασίσει ποια θα είναι τα νέα μέτρα και να βρει τρόπους επιβολής τους ώστε να αποφύγει τα χειρότερα τον Απρίλιο.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία,
οι κυβερνητικοί παράγοντες προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι νέα μέτρα δεν πρόκειται να ληφθούν. Και ξαφνικά καταιγισμός ανακοινώσεων διότι κάποιοι το ζήτησαν επιτακτικά. Να θυμίσουμε επίσης ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που είχε πει, ως ώφειλε, να ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα από τον Σεπτέμβριο κιόλας. Αυτό τουλάχιστον είχε ανακοινώσει. Το ζήτημα πήγε πίσω και εν μια νυκτί επειδή η τρόικα παρουσιάστηκε απόλυτη αποφάσισε να προχωρήσει σε κάτι που έπρεπε να έχει ήδη γίνει.


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ να λαμβάνει «ευχάριστα» μηνύματα από το εξωτερικό όμως στο εσωτερικό επιδεικνύει μία πλήρη ασυνεννοησία. Λίγοι είναι οι υπουργοί που γνωρίζουν πώς μπορούν να κινηθούν, πόσα χρήματα έχουν για να δαπανήσουν. Ολα περνούν κεντρικά αφού πρώτα ο υπουργός Οικονομικών έχει λάβει την έγκριση των δανειστών.


Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση δεν έχει μπούσουλα. Δεν γνωρίζει πού ακριβώς κατευθύνεται. Τι πρέπει να κάνει για να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο. Τα έχουν χαμένα, διότι αντιλαμβάνονται ότι τα μέτρα που παίρνουν δεν οδηγούν πουθενά. Το μόνο που διαφαίνεται στον ορίζοντα είναι μία κατάσταση δραματική με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ανέργων.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών