Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2010

Ο κ Κοντογιάννης αποστάτησε … και βρήκε καταφύγιο στο κόμμα της κόρης του Αποστάτη

Ο κ Κοντογιάννης αποστάτησε … Σύμφωνα με το λεξικό του κ.Μπαμπινιώτη αποστασία είναι η εκούσια αποχώρηση κάποιου από ένα κόμμα και η προσχώρησή του σε ένα αντίπαλο κόμμα.Δεν ανεξαρτητοποιήθηκε γιατί σύμφωνα με τη Βίκιπαιδεία την οποία δεν έχει διαψεύσει ούτε το κόμμα της κ.Μπακογιάννη  ούτε αυτός η Δημ.Συμμαχία έχει ήδη 5 βουλευτές στη Βουλή κι έναν Ευρωβουλευτή.O ένας εκ των πέντε είναι ο κ.Κοντογιάννης….
Ο κ.Κοντογιάννης βάζει ως πρώτο θέμα της αποχώρησής του το Μνημόνιο. Επικαλείται το άρθρο του Συντάγματος για την ελευθερία έκφρασης του βουλευτή την οποία θα έπρεπε να την ασκήσει όταν το καταψήφισε στη βουλή. Γιατί ο κ.Κοντογιάννης καταψήφισε το Μνημόνιο στη Βουλή τότε;
Λέει ότι.... η έδρα του ανήκει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή που τον όρισε βουλευτή. Η έδρα του ανήκει στο λαό της Νέας Δημοκρατίας  Ηλείας που τον ψήφισε  και τον ανέδειξε πρώτο βουλευτή σε ψήφους.Επιπλέον ο Κώστας Καραμανλής με χθεσινή του δήλωση καταρρίπτει τον ισχυρισμό αυτό.
Ο λαός αυτός εξέλεξε με δημοκρατικές διαδικασίες τον Πρόεδρο του κόμματος ένα χρόνο πριν την απόφαση αυτή του λαού της Ν.Δ ο κ.Κοντογιάννης δεν τη σεβάστηκε. Αν διαφωνούσε ο κ.Κοντογιάννης με την απόφαση του λαού της Ν.Δ έπρεπε να παραιτηθεί τότε και να παραδώσει και την έδρα του.
Οι Αντιφάσεις στην ομιλία του :
Η Ηγεσία της Ρηγίλλης  "διχάζει την παράταξη και να δίνει δεκανίκι... βοήθειας στην κυβέρνηση"
Ενώ στην αμέσως επόμενη παράγραφο ζητά από τον Σαμαρά "να πάρει πρωτοβουλίες για συνενόηση και... συναίνεση με τον Πρωθυπουργό για να βγούμε από την κρίση".!!!


Παράπονα :
Όσο για τα παράπονα που επικαλείται έπρεπε να τα θέσει στο κόμμα  και αν αμφισβητούσε τον ηγέτη που εκλέχθηκε με την ψήφο των νεοδημοκρατών και όχι των βουλευτών ας έφευγε από το κόμμα αυτό κι ας επέστρεφε την έδρα.Η έδρα δεν είναι ούτε του Καραμανλή ούτε του Σαμαρά ανήκει στο λαό της Νέας Δημοκρατίας. Κι αυτός ο λαός πριν ένα χρόνο επέλεξε δημοκρατικά και χωρίς καμία αμφισβήτηση της διαδικασίας ως ηγέτη του τον Αντώνη Σαμαρά.
Να του θυμίσουμε πως ο Σαμαράς είχε παραιτηθεί από βουλευτής και είχε διαφωνήσει για ένα σημαντικό εθνικό θέμα ουδέποτε είχε αλλάξει θέση με τη ψήφο του σε αυτό το σημαντικό θέμα….
Oι επιστολές που δημοσιεύει σήμερα στο iliatora.gr ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ....
Φανταστείτε να είχε επιλεγεί Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας που είχε εξασφαλίσει και τη στήριξη του ΛΑΟΣ...τότε η αποστασία του θα ήταν ένα πραγματικό πλήγμα για τη Νέα Δημοκρατία.


http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/11/o_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών