Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2010

Ο αιώνιος Εβραίος στην Ελλάδα

Ο επισκεφθείς την Ελλάδα, Ντομινίκ Στρος-Καν είναι το πλέον αντιπροσπευτικό παράδειγμα του αιώνιου Εβραίου. Είναι το απόλυτο παράδειγμα, ως προς το παρουσιαστικό (φυλετικά) και ως προς την συμπεριφορά (τραπεζίτης-αδίστακτος εξουσιαστής). Δείτε και τις παρακάτω εικόνες και κρίνετε:



32 σχόλια:

  1. εβραιος ξεεβραιος ο στρος -καν μας δανειζει με 3 τοις εκατο ενω η αρεια μερκελ με 5,8 και μας βριζει και απο πανω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο περαιτέρω δανεισμός είναι ούτως ή άλλως η ενίσχυση κι εμβάθυνση ενός αβυσσαλέου φαύλου κύκλου, που ανέλαβαν οι υπαλληλίσκοι της καπιταλιστικής Διεθνούς, που και μας έφεραν ώς εδώ.
    Αυτά που ο Εβραίος εμφανίζει ως σανίδες σωτηρίας,
    μετατρέπουν απλώς την οικονομική και σε απροκάλυπτη πολιτική υποδούλωση.
    Η αμφισβήτηση και αποτίναξη του Εβραϊκού ζυγού των τόκων, την οποίαν επηγγέλλετο ο Άριος Χίτλερ και
    όχι η Εβραιόδουλη Μέρκελ, είναι μονόδρομος όχι μόνον για την Ελλάδα αλλά για την Ευρώπη κι
    ολόκληρη, επίσης, την υφήλιο.
    Απαγκίστρωση από τις φουσκωμένες εικονικές "αξίες" του Χρήματος, χάριν των Αξιών του Αίματος και της Γης (ΜΑΣ, όχι των ΠΑΚιστανών!), υπό τα λάβαρα της Φυλής των Φώτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΜΗΔΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ..Ο ΛΑΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ..ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΦΤΑΙΜΕ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΟ ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΞΕΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΖΗΜΙΕΣ ΥΨΟΥΣ 100ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ 600.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ..ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΟΙ "ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ-ΕΒΡΑΙΟΦΑΓΟΙ" ΝΑΖΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχνάς όμως έναν βασικό παράγοντα...
    Προπαγάνδα και ΜΜΕ.
    Σε έκαναν να θεωρείς προοδευτικό τον Παπανδρέου και το σινάφι του.
    Σε έκαναν να γίνεις 'αιμοδιψείς' για κάθε τι 'εθνικό'.
    Τον ορυκτό πλούτο που δεν τον εκμεταλλευόμαστε να ψάξεις να βρεις τις αιτίες το 1980. Να θυμηθείς τότε τι γινόταν.
    Να θυμηθείς ότι βαριά βιομηχανία μέχρι και το 77 υπήρχε.
    Όπως και εμπορικό πλεόνασμα.
    Και φυσικα ο εβραιοσιωνισμός ευθύνεται για το κατάντημα μας μέσω των υποτακτικών του.
    Αν θέλεις να εθελοτυφλείς συνέχισε.
    Ο Χίτλερ αγιοποίησε τους εβραίους;
    Είσαι με τα καλά σου;
    Είσαι εντελώς ανιστόρητος μου φαίνεται.
    Δες κανένα ντοκιμαντέρ της 'ναζιστικής' Γερμανίας και θα καταλάβεις.
    Ο μοναδικός ηγέτης που κατάφερε να δώσει τη θέση που αρμόζει σε αυτά τα μιάσματα.
    Δούλοι των εθνών.
    Αυτό που έκαναν και εσένα τώρα με την προπαγάνδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΘΗΤΕΣ ΣΕ ΘΗΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΥΝΗΓΗΣΕ..ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..ΤΙΣ "ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ? Ο ΠΡΕΣΦΙΛΝΤ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ? Ο ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟ 1940 ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ.. ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μερικές φορές η Δικαιοσύνη αργεί να απονεμηθεί. Ή απονέμεται με πλάγιους τρόπους. Στην περίπτωση του Αδόλφου Χίτλερ «ήρθε» μαζί με τα αποτελέσματα έρευνας, σύμφωνα με τα οποία ο Φύρερ είχε πιθανότατα και εβραϊκές και αφρικανικές ρίζες.

    O βέλγος ιστορικός Μαρκ Βερμέερεν και ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος Ζαν-Πολ Μιούλντερς κατάφεραν να πάρουν δείγματα σιέλου από 39 συγγενείς του Χίτλερ, ανάμεσά τους και έναν αυστριακό αγρότη, εξάδελφό του, που κατονομάζεται μόνο ως «Νόρμπερτ Χ». Οπως έγραψαν στο περιοδικό «Κnack», από τις γενετικές εξετάσεις που έγιναν προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ηγέτης των ναζί είχε βιολογικούς δεσμούς με τις «υπάνθρωπες» φυλές που θέλησε να εξολοθρεύσει- και πως δεν ήταν ούτε «αγνός» ούτε «Αριος».

    Μία απλοομάδα (σύνολο χρωμοσωμάτων Υ) που βρέθηκε στα δείγματα, η Ηaplogroup Ε1b1b1, είναι σπάνια στη Γερμανία και γενικότερα στη Δυτική Ευρώπη: «Απαντάται συχνότερα στους Βερβέρους του Μαρόκου, στην Αλγερία, τη Λιβύη και την Τυνησία, καθώς και μεταξύ των Ασκενάζι και Σεφαραδιτών Εβραίων», σημείωσε ο Μαρκ Βερμέερεν. Στην πραγματικότητα, η Ηaplogroup Ε1b1b1 συνιστά το 18-20% των χρωμοσωμάτων Υ των Ασκενάζι και το 8,6%-30% των χρωμοσωμάτων Υ των Σεφαραδιτών. «Με βάση αυτό, μπορεί κανείς να συνάγει ότι ο Χίτλερ είχε συγγένεια με λαούς που μισούσε», πρόσθεσε ο Πολ Μιούλντερς. Σύμφωνα με το περιοδικό, οι εξετάσεις DΝΑ πραγματοποιήθηκαν με τα αυστηρότερα εργαστηριακά πρότυπα.

    Δεν είναι η πρώτη φορά, υπενθυμίζει η «Daily Τelegraph», που οι ιστορικοί αποδίδουν εβραϊκή καταγωγή στον Αδόλφο Χίτλερ. Κάποιοι δηλώνουν πεπεισμένοι πως ο πατέρας του, Αλόις, ήταν νόθο τέκνο μιας υπηρέτριας ονόματι Μαρία Σκίκελγκρουμπερ και ενός 19χρονου Εβραίου ονόματι Φράνκενμπεργκερ - δηλαδή ότι ο Χίτλερ ήταν κατά το ένα τέταρτο Εβραίος. Λέγεται μάλιστα πως ο ανιψιός του Πάτρικ είχε επιχειρήσει να εκβιάσει τον θείο του με αυτό το «όπλο». Ο Χίτλερ είχε ζητήσει από τον δικηγόρο του, Χανς Φρανκ, να διερευνήσει τους ισχυρισμούς και λίγο πριν από το ξέσπασμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου διακήρυξε πως «δεν είχαν καμία βάση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επείδη υπήρξαν 2 με 3 Εβραίους στην ιστορία τους που 'ξέφυγαν' από το μισελληνισμό που τους διδάσκουν θα πρέπει να αναθεωρήσω τη γνώμη μου;
    Κοιτάξτε λίγο γύρω. ενημερωθείτε.
    Διαβάστε.
    Και όσο για τον Χίτλερ που καταδίωξε τον απλό κοσμάκη και εδώ πάλι σε πιάνω ανιστόρητο.
    Εμπειρικά και μόνο από την Ελλάδα σε περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη οι Εβραίοι που φυλακίστηκαν ήσαν πλουτοκράτες.
    Όπως και στην Ουγγαρία και την Αυστρία.

    Τώρα τις άλλες μαλακίες που γράφει ο τεευταίος για ρίζες του Χίτλερ με Εβραίους.
    "Αυτά που δεν φτάνει η αλεπού..."
    Ιστορικά ο Χίτλερ δικαίωνεται για τις πράξεις του απέναντι στα μιάσματα.
    Στους άθλιους καταπατητές που κατάφεραν να πάρουν αποζημιώσεις εν έτει 1980 για πεπραγμένα το 1690 στην Ισπανία.
    Για τα άθλια μιάσαμτα που διδάσκοταν να κλέβουν και να θεωρούν τους υπόλοιπους ανθρώπους 'ζώα'.
    Που διδάσκονταν να δολοφονούν για το 'καλό του εβραίου'.
    Όσοι τους υποστηρίζετε ανοίξτε κανένα βιβλίο ιστορίας.
    Όχι όμως τα 'ακαδημαϊκα".
    Ερευνητών, ιστορικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ" ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ..ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ..Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 42 ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ Γ ΡΑΙΧ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΑΓΙΕΡ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ..ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Στα 1920 ο Άβερελ Χάρριμαν, ο Πρέσκοτ Μπους, ο Φριτζ Τίσεν και ο Φρίντριχ Φλικ δημιούργησαν αρκετές εταιρίες για να βοηθήσουν οικονομικά τον Χίτλερ να παράγει τα όπλα που χρειαζόταν για τον Β΄Π.Π. Μία από τις εταιρίες αυτές ήταν η Vereinigte Stahlwerke. Υπάρχει η άποψη πως ο Χίτλερ ήταν απόγονος των Ρότσιλντς. Δεν είναι τυχαίο που η σχέση Χίτλερ – Ρότσιλντ είναι κρυφή. Είναι κοινή πρακτική στις οικογένειες αυτές να αποκτούν παιδιά μυστικά και να τα δίνουν για υιοθεσία σε άλλες οικογένειες. Το παιδί τότε παίρνει ένα άλλο όνομα, κρύβεται η γενεαλογία του, παρουσιάζονται οι μη βιολογικοί γονείς ως γνήσιοι και πραγματοποιούνται οι αποκρυφιστικές τελετουργίες. Πολλά από τα παιδιά των Illuminati είναι υιοθετημένα, όπως για παράδειγμα ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπιλ Κλίντον και η Μαίριλιν Μονρόε (Τζιν Μπέηκερ). Η δύναμη πίσω από τον Αδόλφο Χίτλερ ήταν ο Οίκος των Ρότσιλντς ο οποίος ήταν ο ίδιος ένας Ρότσιλντ. Υποστηρίχθηκε επίσης από τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια, τον Οίκο των Ουΐντσορ, που στην πραγματικότητα ήταν ο γερμανικός οίκος του Σαξ – Κόμπουργκ – Γκόθα. Ο πατέρας του Αδόλφου, Αλόις Χίτλερ, ήταν ο παράνομος γιο της Μαρία Άννα Σικλγκρούμπερ. Γενικώς, θεωρούσαν πως ο πατέρας του Αλόις Χίτλερ ήταν ο Γιόχαν Γκέοργκ Χίντλερ. Υπάρχουν ορισμένοι που αμφιβάλλουν έντονα πως ο Γιόχαν Γκέοργκ Χίντλερ ήταν πατέρας του Αλόις. Ένα αυστριακό έγγραφο αποδείκνυε πως η Μαρία Άννα Σικλγκρούμπερ ζούσε στη Βιέννη την εποχή που συνέλαβε. Την εποχή αυτή εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του Βαρόνου Ρότσιλντ. Μόλις η οικογένεια ανακάλυψε την εγκυμοσύνη την έστειλε στο σπίτι της όπου και γεννήθηκε ο Αλόις. Τα παραπάνω ανακάλυψε ο Αυστριακός Καγκελάριος Ντόλφους που λόγω της θέσης του μπορούσε να ερευνήσει τα προσωπικά αρχεία του Χίτλερ που είχε γεννηθεί σε Αυστριακό έδαφος. Τα συλλεχθέντα στοιχεία από τον Αυστριακό Καγκελάριο οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο άγνωστος παππούς του Αδόλφου μπορεί να κατοικούσε στον Οίκο των Ρότσιλντ στη Βιέννη όπου και ήταν υπηρέτρια η μητέρα του. Άλλωστε μετά τον θάνατό της ο Χίτλερ έμεινε ορφανός και σχεδόν αμέσως μετά την κηδεία ταξίδεψε στη Βιέννη όπου κι έμεινε για 10 μήνες. Το μόνο που μπορεί να δώσει νόημα σ’ αυτό είναι πως εγκαταστάθηκε στον Οίκο των Ρότσιλντ, γνώρισε τα ξαδέλφια του και η οικογένεια φρόντισε για την άνοδό του. Οι μεγάλες οικογένειες, όπως οι Ρότσιλντ, έχουν μυστικά προγράμματα γεννήσεων και τα παιδιά αυτά, όπως ο Μπιλ Κλίντον που κατά πάσα πιθανότητα είναι ένας Ροκφέλλερ, φαίνονται να είναι κοινά παιδιά που γεννήθηκαν σ’ ένα κοινό περιβάλλον. Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα στους τομείς που διαλέγουν. Είναι πιθανόν ο Χίτλερ να είχε ανεπίσημα παιδιά για να διατηρήσει το αίμα του και ίσως να υπάρχουν άνθρωποι σήμερα που να είναι απόγονοί του."

    (Από το βιβλίο «ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» σελ. 60-62)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιλώντας για πολιτική υποδούλωση, δεν αποκλείω καθόλου το
    επίπεδο των "επιλογών" μας, παρά αναφέρομαι,
    απεναντίας, κυρίως σε αυτό. Εσείς τα θύματα της
    σιωνιστοπολιτικής ορθότητος κ δημοκρατουρίας
    "αποφασίζατε" αγεληδόν...
    Άρα οι "επιλογές" μας είναι προϊόντα της χειραγωγήσεως
    από και υποζεύξεως σε ένα σύστημα ανεστραμμένων
    (δημοκρατικών δηλαδή, κατ' αρχήν) αξιών, εβραϊκής
    ΚΥΡΙΩΣ προελεύσεως και επικηδεμονίας.
    Ο Χίτλερ θέλησε να στείλη τους Εβραίους (αλλά
    και, ΜΑΛΙΣΤΑ, την Εβραϊκότητα χαρακτήρος και
    σκέψεως και παιδείας και...!!!) εκτός
    Ευρώπης - κι όχι να τους κάνη θύματα! ΘΙύματά τους,
    απεναντίας, υπήρξε η Γερμανία κι ολόκληρος ο
    κόσμος, η Ευρώπη κυριώτατα, που τιμωρήθηκαν
    ώστε να απορρίψουν την μοναδική προσφερομένη
    διέξοδο. Ο πόλεμος επεβλήθη από τους Σιωνιστάς, ήδη το 1933 κι υλοποιήθηκε στην απολυτότητά του
    το 1939 από τους υποτελείς, ουρά των οποίων
    είχαν οι ιθύνοντες τελικώς καταστήσει και την
    Ελλάδα, δολοφονώντας και τον αβέβαιό τους υποτακτικό Ι.Μεταξά την κρίσιμη στιγμή, με ανυπολόγιστες συνέπειες.
    Όσο για τον δακρύβρεκτο ελεεινό Ψευδος περί "Ολοκαυτώματος" ΔΕΝ θα ασχοληθώ, ούτε και με τις άλλες λιακοπουλοειδείς κορώνες περί "εβραϊκότητος Χίτλερ" ή "σχεδίου σιωνιστικού" κ.λπ.
    Εν πάση περιπτώσει, για να λήξη και η ακατάσχετη βλακολογία περί "ερευνητών" και "μελετητών", κι επειδή μόνον σε ασχέτους και ηλιθίους μπορούν αυτά να προκαλέσουν κάτι διαφορετικό από απελπισμένο κι ακατάσχετο γέλωτα, σας παραπέμπω στην ανάρτηση της 1/9/2010 εδώ http://ns-hellas.blogspot.com/search?updated-max=2010-10-11T20%3A08%3A00%2B03%3A00&max-results=19
    Αυτά στα Κ.Α.Μ.Ε.Α. - αν σας δώση σειρά ο
    βΛιακόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "δολοφονώντας και τον αβέβαιό τους υποτακτικό Ι.Μεταξά την κρίσιμη στιγμή" ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 37 ΩΣ ΤΟ 41..ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 40 ΟΤΙ ΔΙΛΑΔΗ ΚΑΚΩΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ..ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ πάντως ήταν μασώνος και μάλιστα με υψηλό βαθμό.
    Αν ξέρεις τι είναι η μασωνία και από που έχει καταβολές καταλαβαίνεις και τι 'αξίες' διδάσκονταν οι μυημένοι.
    Τώρα αν ο Κομμουνισμός και ο Φασισμός είναι συγκινωνούντα δοχεία δεν με νοιάζει και πολύ.
    Ξέρω όμως ότι τα 500 πρώτα αμέλη της Ρωσικής Συνένελευσης επί Λένιν ήταν 447 Εβραίοι. Όπως και ο μετέπειτα Ιωσήφ Στάλιν.
    Ο Μπολσεβισκισμός ήταν ένα πολύ ωραίο τέχνασμα των εβραίαων για να διεισδύσουν και στην Ρωσία.
    Περισσότερη ανάλυση μας οδηγεί όπως σωστά είπε κια ο Διομήδης στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η λαίλαπα των εβραίων πρέπει να εκλείψει.
    Με οποιονδήποτε τρόπο.
    Δε με ενδιαφέρει με ποιό μέσο.
    Μακάρι να γινόταν εκπολιτισμός τους με "ΜεγαλΑλέξανδρου" τακτική αλλά δεν..
    Οπότε...
    Όσο για τα περί 'δωρων' στον Χίτλερ από εταιρείες Εβραίων.
    Δεν μου φαίνεται παράξενο.
    Αυτοί μέχρι και τη μάνα τους θα πωλούσαν για να έχουν κέρδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Ο ΜΕΤΑΞΑΣ πάντως ήταν μασώνος και μάλιστα με υψηλό βαθμό" τους εκλεισε ομως ολες τις στοες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 'Με οποιονδήποτε τρόπο.
    Δε με ενδιαφέρει με ποιό μέσο' θα καθαρισει για παρτι σου ο συντροφος ερντογκαν..και αυτος τον σιωνισμο πολεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια στοά έκλεισε.
    Δεν ήταν και Καποδίστριας που έβγαλε βούλευμα που τους αφαιρούσα το δικαίωμα του 'συνοστίζεστε'.
    Μη τρελαθούμε κιόλας.
    Σαν Μασώνος ο Μεταξάς, κατα μια έννοια, δεν θα έλεγε ποτέ "ΝΑΙ" στον Άξονα αφού ήταν 'δωτός' από τους Βρετανομασώνους.
    Να ξέρουμε και τι μας γίνεται δηλαδή.
    Ο Ερντογάν πολεμά τον Σιωνισμό;
    Τα θέλεις και τα λες;
    Εδώ του σκότωσαν 15 ανθρώπους και έκανε 'μόκο'.
    Υποτίθεται ότι πολεμά το Ισραήλ και θεωρεί τη Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση.
    Μην τρελαθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ενας στοιχειοδως πατριωτης πολιτικος δεν θα μπορουσε να πει "ναι" στον αξονα γιατι η ιταλια κατειχε ελληνικο εδαος{δωδεκανησα} ενω ζητουσε ηπειρο θεσπρωτια και επτανησα,ενω η βουλγαρια που ηταν επισης στον αξονα ζητουσε την αν.μακεδονια-θρακη..πως μπορεις να συμμαχησεις με χωρες που διεκδικουν επισημως εδαφη σου? η δε γερμανια οπως ειπε ο μεταξας στον λογο του προς τους δημοσιογραφους την 1 νοεμβριου ειχε "συμβουλευσει" την ελλαδα να δεχθει τις απαιτησεις ιταλιας-βουλγαριας και οι γερμανοι θα μας εδειναν σε ανταλλαγμα τεραστια οικονομικη και υλικοτεχνικη βοηθεια..ορθα ο μεταξας αρνηθηκε τοτε γιατι εαν ελεγε ναι θα μας την επεφταν μετα και οι αγγλοι που θα μας επερναν την κρητη και το αιγαιο..αυτο που μαρεσει σεσας τα ναζιστακια ειναι που βαζετε την εθνικοσοσιαλιστικη σας ιδεολογια και το μησος σας για τους εβραιους-εν μερη δικαιολογιμενο-πανω απο το συμφερον της ελλαδας..αν με συμφερει να κανω συμμαχια με τους εβραιους ναι με τους εβραιους γιατι οχι? θα μου πεις τι κερδισαμε? πηραμε τα δωδεκανησα και εαν δεν τρωγομασταν σαν βλακες να περναμε και την β.ηπειρο αλλα το κυριωτερο κερδισαμε σαν εθνος την αξιοπρεπεια μας..το κομπλεξ και η κακια των γερμανων απενατι μας εχουν να κανουν και με την καθυστεριση που τους προκαλεσε η ελλαδιτσα στον βππ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντίφαση πρώτη ο 'εθνικοσοσιαλιστής' βάζει πάνω από όλα το Έθνος και την πατρίδα του.
    Αντίφαση δεύτερη 'εθνικοσοσιαλιστής' που γνωρίζει ιστορία φυσικά και τρέφει θυμός και ίσως μίσος για τον εβραιοσιωνισμό από το 400π.χ., όταν ξεκίνησε αυτή η μάχη μεταξύ φωτός (Ελλάδας) και σκότους (Ιουδαίων).
    Ο Μεταξάς φυσικά και έπραξε σωστά. Όχι γιατί του είπαν οι Βρετάνοι πολέμησε αλλά γιατί δεν ήθελε να απωλέσει την εθνική μας 'ανεξαρτησία'.
    Όχι πόλεμος εναντίον κατακτητή, πόλεμος εθνικός υπήρξε.
    Το "Ναζιστάκια" που κολλάει;
    Στον εθνικοσοσιαλισμό;
    Και πρέπει να απολογηθούμε για κάτι τέτοιο;
    Μάλλον εσύ πρέπει να κοιτάξεις τον καθρέπτη σου και να απορήσεις αν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ όταν ξεστομίζεις ότι 'αν σε συμφέρει πάς με τον εχθρό(εβραίους)'.
    Τώρα να θέλεις να συζητήσουμε για ποιό λόγο απωλέσαμε β.Ήπειρο ευχαρίστως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η "Φυλή των Φώτων" γιορτάζει στις 6 του Γενάρη;;;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το 400πχ μας επιτεθηκαν οι περσες..οι εβραιοι δεν ειχαν κρατος τοτε..βεβαια ο ξερξης ειχε γυναικα την εβραια εσθηρ..ο δημαρατος ομως που ηταν κοληταρι του ξερξη η οι θηβαιοι οι ηπειρωτες και οι μακεδονες και οι ιωνες που ειχαν παει-αναγκαστικα-με τους περσες εβραιοι και αυτοι? ο σιωνισμος το 1912-13 και το 1916-1920 που ηθελε την διαλυση της οθωμανικης αυτοκρατοριας μας βοηθησε οταν το πετυχε το 1920 εβαλε τον κεμαλ και μας τσακισε..το θεμα μου ομως δεν ειναι τι κανει ο σιωνισμος αλλα τι κανουμε εμεις..πχ το 1922 οι μπολσεβικοι βλεποντας το "διπορτο" του κεμαλ προσφεραν σε εμας συμμαχια και εμεις αρνηθικαμε, για να μην στενοχωρεσουμε τους αγγλογαλλους που ιδη μας ειχαν εγκαταλιψει και ειχαν παει με τον κεμαλ,επομενως φταιμε πρωτα και κυρια εμεις που αντι να κανουμε παιχνιδι με ολους βαζουμε τα ιδεολογικοπολιτικα μας κομπλεξ πανω απο το συμφερον της πατριδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Ο πόλεμος επεβλήθη από τους Σιωνιστάς, ήδη το 1933 κι υλοποιήθηκε στην απολυτότητά του
    το 1939 από τους υποτελείς"

    Οπότε οι Γερμανοί για καφέ είχαν πάει στην Πολωνία και τους παρεξήγησαν, ε; Και με πρότερο έντιμο βίο και πολιτεία εν Τσεχοσλοβακία... (Μη μου απαντήσετε με παπάντζες περί Δάντσιχ & Σουηδητίας, περιμένω κάτι σοβαρότερο, από συζήτηση επιπέδου λυκειακής κατάληψης)
    Η τορπίλη στην Έλλη εξετοξεύσθη από "Σιωνιστάς" also, I assume..

    "Σαν Μασώνος ο Μεταξάς, κατα μια έννοια, δεν θα έλεγε ποτέ "ΝΑΙ" στον Άξονα αφού ήταν 'δωτός' από τους Βρετανομασώνους".

    Ενώ ως γνήσιος "ανέκδοτος" θα έπρεπε να πει ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ http://www.youtube.com/watch?v=NHGVFcMMwsw
    Τζάμπα τα τσαρούχια τόσες 28 του Οχτώβρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι Μακκιαβαίοι φίλε τι ήταν;
    Ιουδαίοι, πρόγονοι, απολίτισμοι, αιμοδιψείς, των εβραίων.
    Που δυστυχώς σε επανάστάση τους το 400 κάτι π.χ. στον Αντίοχο εξεδίωξαν τον Ελληνισμό από τη Δυτική Όχθη.
    Άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας.
    Μέχρι και γιορτή έχουν κάνει για τα αίσχη τους.
    Τους φέραμε πολιτισμό, παιδεία και ακόμη κάνανε τελετουργείες με θυσίες.
    Γανυμήδη κατάλαβες τι έγραψα;
    Φυσικά και δεν θα έλεγε "ΝΑΙ" ο Μεταξάς.
    Αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο θα ήθελαν να πει οι Βρετανοεβραίοι.
    Για άλλους λόγους βέβαια.
    Τι δεν κατάλαβες δλδ από αυτό που έγραψα;
    Όσο για εσένα 'επίπεδε' αφού δεν νοίωθεις ντροπή για το γεγονός ότι αυτοαποκαλείσαι αριστερός, δεν έχω κάτι άλλο να πω.
    Μιζέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Οι Μακκιαβαίοι φίλε τι ήταν;
    Ιουδαίοι, πρόγονοι, απολίτισμοι, αιμοδιψείς, των εβραίων.
    Που δυστυχώς σε επανάστάση τους το 400 κάτι π.χ. στον Αντίοχο εξεδίωξαν τον Ελληνισμό από τη Δυτική Όχθη." οι ελληνες ειτε μας αρεσει ειτε οχι τοτε ηταν κατακτητες στην μεση ανατολη οποτε ορθως ξεσηκωθικαν οι μακκιαβαιοι οπως ειχαν κανει και οι ιωνες 100 περιπου χρονια πριν κατα των περσων..το οτι καποια σιωνιστικα κεντρα μας αντιπαθουν ειναι δεδωμενο τις ευκαιριες ομως εμεις τους τις δινουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ήρωες θεωρούνται στο Ισραήλ οι Έλληνες πιλότοι των CL-415 - Νέες δηλώσεις Ερντογάν κατά Ισραήλ Εκτύπωση E-mail
    07-12-2010 19:02:18
    ImageΔεκτοί στο προεδρικό μέγαρο, απονομή χρυσού σταυρού από τον Πατριάρχη και πάνω απ'όλα απίστευτα δημοφιλείς όπου και αν πήγαιναν στο Ισραήλ οι Έλληνες πιλότοι των CL-415 που προσέφεραν τα μέγιστα για να σβήσουν οι πυρκαγιές στη χώρα. "Όπου και αν πηγαίναμε γινόμασταν δεκτοί ως ήρωες" δήλωσε ένας από αυτούς στο defencenet.gr.

    Την ίδια στιγμή η Τουρκία εξακολουθεί να αξιώνει μία συγγνώμη και την καταβολή αποζημίωσης για τους εννέα Τούρκους που σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες στο «Mavi Marmara», πλοίο του διεθνούς στολίσκου με τη βοήθεια για τη Γάζα, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα από συνάντηση διπλωματών που έγινε στη Γενεύη με στόχο να ξεπαγώσουν οι διμερείς σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ.

    Ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά σε ομιλία του στο κοινοβούλιο: «Αυτοί που θέλουν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο (στις τουρκο-ισραηλινές σχέσεις θα πρέπει πρώτα να αποδεχθούν το λάθος τους, να ζητήσουν συγγνώμη και να καταβάλουν αποζημιώσεις. Για όσο καιρό αυτό δεν γίνεται, κανείς δεν θα πρέπει να αναμένει ότι η Τουρκία θα κάνει ένα βήμα», ενώ ζήτησε επίσης τον τερματισμό του αποκλεισμού που έχει επιβάλει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, την οποία ελέγχει η Χαμάς.

    Οι ισραηλινές Αρχές έχουν δηλώσει ότι δεν θα ζητήσουν συγγνώμη. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Mα καλα που βρισκονται τοσοι ναζί στην Ελλαδα μας;Φυσικα & φταινε οι εβραιοι (οχι ο απλος λαός αλλα τα τσιρακια του Σώρου κλπ) αλλα να ηρωποιούμε & τον χιτλερ;Ημαρτον που λεει & ο Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και επειδή θεωρούν ήρωες κάποιους πιλότους έχουμε και άφεση αμαρτιών.
    Για ξυπνήστε λίγο...
    Εσύ τελευταίε ανώνυμε γιατί προσβάλεσαι με τους 'ναζιστές';
    Τουλάχιστον αυτοί είχαν κάποια ιδεολογία.
    "Εθνικοσοσιαλισμός' λέγεται και αν διαβάζεις καθόλου ιστορικά βιβλία θα διαπίστωνες ότι έχει τις ρίζες και στην Αρχαία Ελλάδα.
    Για αυτό άλλωστε και ο Χίτλερ είχε στην έπαυλή του αρχαιοελληνικά αγάλματα, άψογης συμμετρίας και άκουγε βυζαντινή μουσική.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δαιμονοποιούμε μια ιδέα και ένα καθεστώς σε όλες του τις πτυχές;
    Δεν 'ηρωποιούμε' κανέναν, απλά διαγνώσκουμε ότι ήταν ένας από τους ελάχιστους, έχοντες εξουσία παγκόσμια, ηγέτες που κατάλαβε το 'ποιόν' τους.

    Σ.Σ.
    Στη Δυτική Όχθη ανιστόρητε φίλε κατοικούσαν φύλα που είχαν τις ρίζες τους στην Αρχαία Κρήτη.
    Που θα πεις ότι οι Έλληνες ήταν και κατακτητές.
    Έλεος με τους ημιμαθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9 Δεκεμβρίου 2010 5:23 μ.μ. δεν ειναι σιγουρο οτι οι φιλισταιοι ηταν κρητες αλλα και να ηταν ειχαν ιδη απορροφηθει την εποχη των μακεδονων που εγινε η εξεγερση που αναφερεις..ο εθνικοσοσιαλισμος ειχε τις ριζες του στην αρχαια ελλαδα?... τοτε οι ναζι ειναι 2 φορες καθυκια..για στραφικαν εναντιων της ιδεολογικης τους και φυλετικης τους κοιτιδας-οπως ελεγαν οι ιδιοι και αναπαραγεις και εσυ-οποτε μη μας ξαναγραψεις επαινετικα σχολια για τους προδοτες της γνυσιας αριας φυλης που ειμαστε εμεις{ετσι λεγαν οι ναζι τοτε}...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν βγάζουμε άκρη.
    Δηλαδή επειδή στράφηκαν εναντίον μας σημαίνει ότι μας μισούσαν;
    Είχαν απλά και αυτοί, όπως όλοι οι ευρωπαίοι, εμπνευστεί από την Αρχαία Ελλάδα.
    Τι να κάνουμε τώρα;
    Να το προσπεράσουμε; Ν πούμε ότι δε συνέβει;
    Οι φιλισταίοι ήταν Κρήτες στην πλειοψηφία τους. Τώρα για το αν είχαν απορροφηθεί;
    Ως προς τι;
    Δεν άλαξαν θρησκεία, ούτε γλώσσα...
    Οπότε πως απορροφήθηκαν;
    Και φυσικά ο εθνικοσοσιαλισμός έχει βάσεις από την αρχαιοελληνική σκέψη.
    Αρετή, Τόλμη, Ηγεσία, και φυλετική κυριαρχία.
    Αληθές...Δεδομένο...
    Όχι σαν ολοκληρωμένη ιδεολογία, αλλά βασικές του δομές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Και φυσικά ο εθνικοσοσιαλισμός έχει βάσεις από την αρχαιοελληνική σκέψη" ολες οι ιδεολογιες εχουν την βαση τους στην αρχαια ελληνικη σκεψη..και ο μαρξ εκανε την διατριβη του και ειχε επιρεαστει απο τους επικουριους, τον αριστοτελη, τον αντιφωντα..ο μπακουνιν και ο προυντον επισης μεγαλοι θαυμαστες της αρχαιας ελληνικης φιλοσοφιας ιδιως των κυνικων..ολες οι συγχρονες ιδεολογιες πηραν κατι εως πολλα απο τους αρχαιους ελληνες.."Αρετή, Τόλμη, Ηγεσία, και φυλετική κυριαρχία" αλλιως τα λεγαν οι αρχαιοι αλλιως τα ςφαρμοσαν οι ναζι..εκτως εαν εννοεις τολμη και αρετη το να εκτελεις αοπλους και γυναικοπαιδα οπως εκαναν στα καλαβρυτα στο διστομο στην κανδανο..οσον αφορα την φυλετικη κυριαρχια ο αλεξανδρος οχι μονο δεν προσπαθησε να εξαφανισει τους αιγυπτιους τους περσες κλπ αλλα αντιθετως τους εδωσε αξιωματα και πλουτη και τους μετεδωσε πολιτισμο.ετσι βλεπει Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ..ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ..ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ..ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ -ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡ- ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ "ΙΝΔΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ-ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ''Δηλαδή επειδή στράφηκαν εναντίον μας σημαίνει ότι μας μισούσαν;'' ΕΣΥ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ? ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με λένε Αντώνη και παρακολουθώ τη συζήτησή σας και ήθελα να πω μόνο ένα πράγμα.
    Κάνετε διάλογοα για ποιό θέμα;
    Ότι οι Αρχαίοι Έλληνες μοιάζουν με τους Ναζί;
    Ότι ο Σιωνισμός καταστρέφει την ανθρωπότητα;
    Ότι ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ιδεολογία;

    Είναι όλα ρητορικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10 Δεκεμβρίου 2010 3:44 μ.μ. ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΑ..ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κύριοι υπάρχει ένα δεδομένο και ενα ζητούμενο.
    Το δεδομένο είναι οτι, από τότε που πάψαμε να είμαστε δούλοι των διαφόρων(...)και μέσω της ημιμαθούς παιδείας μας αποκτήσαμε αυτή την επίπλαστη γνώση του τι εστί Έλλην,δεχόμαστε επιθέσεις εντός και εκτός των τειχών.Εντός από συμπλεγματικά κατωτέρους γόνους υπηρετών και υπηρετριών των δηλωμένων εχθρών του Ελληνισμού.
    (Του Ελληνισμού που είναι η μόνη θεραπεία των ασθενειών που μαστίζουν τις κοινωνίες σήμερα.)
    Εκτός δεχόμαστε επίθεση απο λαούς που γνωρίζουν πολύ καλά οτι το κοινωνικό τους γίγνεσθαι συνιστά κίνδυνο-ασθένεια-για τον πλανήτη και φοβούνται πολύ μη βρεθούν αντιμέτωποι με την μόνη θεραπεία -τον Ελληνισμό. Προσπαθούν λοιπόν να μας αλλοτριώσουν-να γλυκάνουν το φάρμακο,να αλλάξουν την θεραπεία...
    Το ζητούμενο είναι: Μπορούμε να αντέξουμε αυτές τις επιθέσεις ΕΙΡΗΝΙΚΑ; αν ναι ως πότε; και μετά τι;...
    Ας ψάξουμε λοιπόν μέσα μας αυτό το "μετά τι;"ας εργαζόμεθα πάνω σ'αυτό το τι; και όταν έλθει η Ώρα ας πράξει ο καθένας το καθήκον του απέναντι στούς άλλους. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ-ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...ΑΕΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΕΜΝΗΣΩ.

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών