Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2010

Ο διάλογος Στρός Κάν Παπούλια...

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα νομίζουμε ότι είναι περιττό κε Παπούλια να ευχαριστούμε τον χασάπη του Ελληνικού λαού κε Παπούλια για ότι μας κάνει.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατανόηση που δείχνετε. Για το μεγάλο πρόβλημα που περνάει η Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός δίνει μια μεγάλη μάχη με πολλές δυσκολίες, ιδιαίτερα για τα ευάλωτα κοινωνικά στρώματα. Ελπίζω να βγούμε από αυτή την κρίση, η οποία δεν είναι μόνο ελληνική είναι και ευρωπαϊκή. Θα σας ακούσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί εχθές συνέβησαν πολλά πράγματα με τη Γερμανία να έχει στυλώσει τα πόδια της», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σχόλιο στο οποίο Στρος Καν αντέδρασε χαμογελώντας.

Ο  Στρος Καν απάντησε: .....

«Κύριος στόχος του ΔΝΤ είναι να βοηθήσει τα μέλη του βεβαίως γνωρίζω ότι αυτό που έρχεται δεν είναι εμφανές. Γιατί συνήθως εμείς παρεμβαίνουμε σε δύσκολους καιρούς. Και όποτε χρειάζεται να παρέμβουμε προφανώς το μέλος που παρεμβαίνουμε έχει πρόβλημα και αυτό είναι επώδυνο. Συμφωνώ μαζί σας ότι βασικό μέλημά σας κατ αρχήν είναι να μην πλήξουμε τις ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες γιατί αυτό θα είναι και επαχθές. Αναπόφευκτα όμως πρέπει να συμμετάσχει όλη η κοινωνία άρα ως ένα βαθμό θα επηρεασθούν και οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όμως από τα σημαντικότερα πράγματα είναι η είσπραξη των φόρων και άρα τα πλουσιότερα στρώματα είναι αυτά που περιμένουμε να συμμετάσχουν περισσότερο. Και βεβαίως έχετε δίκιο ότι δεν είναι ελληνικό το πρόβλημα»
http://citypress-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_2262.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών