Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 11, 2010

Νέοι και πορνό

«Το Ιντερνετ εθίζει τα παιδιά στην πορνογραφία». «Εκτεθειμένα τα παιδιά στην πορνογραφία του Ιντερνετ». «Κίνδυνος το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο». Εάν η ζωή ήταν όπως οι τίτλοι των εφημερίδων και των ειδησεογραφικών σάιτ, η χρήση του Ιντερνετ από παιδιά θα αποτελούσε τουλάχιστον ένα παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας, με εικόνες σκληρού πορνό να ξεπροβάλλουν σε κάθε γωνιά απειλώντας να τα τραυματίσουν για πάντα. Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ομάδα του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιτρέπει στους γονείς να....
πάρουν μια μικρή ανάσα: η πραγματικότητα της online ζωής των παιδιών και των εφήβων στην Ελλάδα είναι αρκετά διαφορετική.
Δεδομένου ότι η συζήτηση για το σεξ και την πορνογραφία σε σχέση με παιδιά και εφήβους αποτελεί ταμπού, τις περισσότερες φορές οι σχετικές στατιστικές προκύπτουν από εικασίες και κατά προσέγγιση ερμηνείες των «μεγάλων». Στην προκειμένη περίπτωση, ρωτήθηκαν τα ίδια τα παιδιά. Η έρευνα «Παιδιά και Διαδίκτυο στην Ελλάδα: Ευκαιρίες και Κίνδυνοι» πραγματοποιήθηκε σε 775 μαθητές 9 έως 18 ετών από 24 σχολεία της Αττικής (στο πλαίσιο του προγράμματος EU Kids Online)
"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών