Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2011

1ο Βήμα αναδιάρθρωσης χρέους-ΕΕ: "Στο τραπέζι" το ενδεχόμενο παροχής δανείου στην Ελλάδα, μέσω ΕΤΧΣ, για την επαναγορά χρέους της!!!


Η παρακάτω είδηση επιβεβαιώνει πλήρως το σενάριο των γερμανικών FT που παρουσιάσαμε πριν μια εβδομάδα:
Το ενδεχόμενο παροχής δανείου στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) για την επαναγορά μέρους του υφιστάμενου χρέους της βρίσκεται "στο τραπέζι" των συζητήσεων για την ενίσχυση του (ΕΤΧΣ) επεσήμανε σήμερα εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Επιβεβαιώνεται έτσι πλήρως το σενάριο που λέει ότι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δίνει χαμηλότοκο δάνειο την Ελλάδα προκειμένου να... αγοράσει δικά της ομόλογα που σήμερα διαπραγματεύονται στο 72% της ονομαστικής τους αξίας, προσφέροντας ένα μικρό καπέλο δηλ. αγοράζοντάς τα στο 75-80%... έτσι η Ελλάδα μειώνει κατά 20-25% το χρέος της για κάθε τέτοιο ομόλογο που επαναγοράζει:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMiO-nqv6374RJQdpWNPc6WzRTQiZfVjJlNEO8v9P81HcKCnsOz8vX6X2V9pweS2Rw2kXE5g6LBRaKJBXZ19PEcehyphenhyphenHeBTHjkag6TK95FAEBym29TP-UNfDzThroLHnD6fqDQ-5pbvch7H/s1600/hellas.gif

Βέβαια αυτά είναι ψίχουλα μιας και ακόμα και αν γίνει για όλο το χρέος θα το πάει πχ. από τα 330 δις στα 270... για να ξαναπάει σε 3 χρόνια στα 350...
μάλλον πρέπει να γίνει κάτι δραστικότερο... και εννοείται πως πρέπει να αλλάξει η εφαρμοζόμενη πολιτική στην Ελλάδα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών