Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2011

Άρης Σπηλιωτόπουλος, η συνέχεια του Ζάχου Χατζηφωτίου στην πολιτική

Τι και αν περνούν  τα χρόνια,  στο παλιό κρασί  δίνουν πάντα  αξία.
Έτσι και ο Άρης αναγεννημένος και ανανεωμένος καλπάζει και αναστατώνει το μουντό και καταθλιπτικό πολιτικό σκηνικό με τις πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του.
Ο πλέον ταλαντούχος και ελπιδοφόρος νέος πολιτικός της κεντροδεξιάς (κάποτε) αρχίζει πλέον να μας θυμίζει κάτι από την ποδοσφαιρική πορεία του Λάμπρου Χούτου.
Ήταν πριν το 2000 όπου την πόρτα του μουχλιασμένου και ψηλοτάβανου νεοκλασικού της Ρηγίλλης την πέρναγε το παιδί από την Πάτρα, ως νέος εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
Πάντα είχα την απορία πως τακίμιασαν ο Καραμανλής με τον Σπηλιωτόπουλο.
Η απορία μου λύθηκε όταν θυμήθηκα τον φίλο μου τον Μάνο.
Ο Μάνος ήταν ο...
σωτήρας μας, επειδή λόγω των διασυνδέσεων του με τους πορτιέρηδες του Privilege και του Wild Rose κατάφερνε να βάζει εμάς τους κατσαπλιάδες σε αυτούς τους ναούς των ωραίων γυναικών και της διασκέδασης.
Έτσι και ο Άρης, μύησε τον Κώστα στα μυστικά της καλής ζωής και του life style.
Η ζωή βέβαια δεν είναι ποτέ ανέφελη και στρωμένη με ρόδα και έτσι ο Άρης αναγκάστηκε να κατέβει ως βουλευτής της πλέον μπανάλ εκλογικής περιφέρειας της Β΄Αθηνών.
Άντε τώρα μετά από τέτοιες δόξες και μεγαλεία να πας να συναναστραφείς με την λαικούρα  της  Ανάκασας, Αγ Βαρβάρας, Αγ Φανουρίου, Αιγάλεω και λοιπών  γειτονιών.
Να περιδιαβαίνεις,  λαϊκές,  σοκάκια, αυλές και να επισκέπτεσαι ΚΑΠΗ  και γηροκομεία.
Πάλι καλά που έδωσε ο Θεός και υπάρχει μια Κηφισιά, μια Γλυφάδα και έσωζε την κατάσταση.
Ο Άρης παρά την ατυχία να μην είναι γέννημα θρέμμα Κολωνακιώτης εμφανίστηκε ως ο εκπρόσωπος της αστικής τάξης της ακμάζουσας πρωτεύουσας της Πελοποννήσου.
Μέσα στην ατυχία του ήταν και τυχερός γιατί φανταστείτε τι τραγωδία θα είχε συμβεί για τον ίδιο  αν είχε γεννηθεί 80 χιλιόμετρα νοτιότερα δηλαδή στον Πύργο της Ηλείας.
Βέβαια από την πατρινή του καταγωγή, για να του χαλάει το προφίλ του έμεινε να λέει το λιι και το νιι.
Από πλευράς πολιτικών ιδεών και μαχητικότητας για την κεντροδεξιά ο Σπηλιωτόπουλος είναι η συνέχεια του Ζάχου Χατζηφωτίου.
Δεν διαφωνώ με κανέναν,  δεν μαλώνω  με κανέναν,  περνάω ευχάριστα τις ώρες μου και έχω και άλλα  ενδιαφέροντα εκτός πολιτικής.
Είναι σίγουρο ότι αν ο Άρης δεν είχε γεννηθεί στην Πάτρα αλλά  στην περιφέρεια της Α΄ Αθηνών, ο Ζάχος θα του είχε παραδώσει τα σκήπτρα του αρτιότερου κοσμικού Αθηναίου αφού αισίως καβάτζαρε τα ογδόντα και δεν μπορεί να βρει αντικαταστάτη.
Μέσα στην απελπισιά του όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά ο Καραμανλής αποφάσισε να ρίξει στην μάχη με το Πασόκ τον παροπλισμένο μέχρι τότε Σπηλιωτόπουλο.
Είναι σαν να τρώει τεσσάρα από την Μπαρτελόνα ο Ολυμπιακός και να περιμένει να γυρίσει το παιχνίδι με τον Μήτρογλου.
Και έτσι ο Άρης βρέθηκε στο υπουργείο τουρισμού, όχι ως τουρίστας αλλά ως υπουργός, άσχετα αν μπερδεύτηκε και το έριξε στα ταξίδια.
Τρία πράγματα ο νέος υπουργός παρέλαβε από την προκάτοχο του Φάνη Πάλλη Πετραλιά: Το υπουργείο, την πρωτιά στην Β Αθηνών και το προσωπικό της φωτογράφο.
Ο οποίος ως  πραγματικός καλλιτέχνης  αφού κατάφερε στο φυλλάδιο  του 2009 η Φάνη να είναι ομορφότερη από αυτό  του 1989 ,  δεν θα κατάφερνε  δύο ελαφριές ρυτίδες εκφράσεως του Άρη να εξαφανίσει;
Τα χρόνια πέρασαν, η ΝΔ έχασε τις εκλογές και ξεκίνησε η κούρσα για την διαδοχή.
Από ότι θυμάμαι το ψιλοσκέφτηκε να θέσει υποψηφιότητα αλλά μόλις είδε πως γυάλιζε το μάτι του Αντώνη και της Ντόρας, αποσύρθηκε και με μια μεγαλειώδη συνέντευξη ανακοίνωσε την υποστήριξη του στην Κρητικοκαρπενησιώτισα πολιτικό.
Παρά το γεγονός ότι οι έγκυροι πολιτικοί αναλυτές των Αθηνών είχαν προεξοφλήσει ότι η υποστήριξη του Άρη θα έχει καταλυτικές συνέπειες, οι ψηφοφόροι της β Αθηνών γύρισαν πλευρό στον πρίγκιπα τους και ψήφισαν μαζικά Σαμαρά.
Η πυρηνική βόμβα της επιρροής Σπηλιωτόπουλου στο εκλογικό σώμα αποδείχθηκε στρακαστρούκα.
Τελευταία ορίστηκε υπεύθυνος από πλευράς ΝΔ για την παιδεία απέναντι στην Διαμαντοπούλου.
Άρης και Άννα, Άννα και Άρης είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν με τα ταγεράκια και τα σινιέ κουστουμάκια τους ένα θανατηφόρο δίδυμο για την ελληνική πολιτική ζωή.
Ως θιασώτες του περίφημου θετικού πολιτικού πολιτισμού που εκφράζουν και οι δύο στα πλαίσια της εθνικής συνεννόησης για την παιδεία ήδη αποφάσισαν για ένα πενθήμερο shopping therapy σε Παρίσι και Λονδίνο.
Aris. A

3 σχόλια:

  1. Ίδια η Ζωζώ!!
    λουσού αλανιάρα και εφεντζού με ξένες τσέπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην πιάνετε στον στόμα σας τον Ζάχο ποτέ δεν έγλειψε το συγκρότημα...τον έχετε δει ποτέ στο Μεγκα??Από τη μια ο αικίνητος Ζάχος και από την άλλη ο 0!!επερωτήσεις Άρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ σε όλα τα άλλα όμως .Ο Ζαχαρίας είναι σύμβολο μιας αστικής τάξης που δεν πρότασσε την οικονομική ευμάρεια αλλά την καλλιέργεια και την παίδευση του νου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών