Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2011

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο

ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ σήμερα στην Ευρώπη. Ή οι Βρυξέλλες δεν θέλουν για δικούς τους λόγους να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η μικρή Ελλάδα, με τους μυριάδες λάθρα εισερχομένους μετανάστες, τους οποίους με οργανωμένο σχέδιο στέλνει καθημερινά η Τουρκία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ή κάποιοι εδώ στην Αθήνα δεν κάνουν ή ακόμη χειρότερα δεν θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, όποιοι είναι αυτοί,
στο Μαξίμου, στο υπουργείο Εξωτερικών, στο Εσωτερικών, στο υπουργείο της Προστασίας του Πολίτη, ο νέος δήμαρχος, ενδεχομένως όλοι μαζί, όφειλαν να επισημαίνουν ανελλιπώς και με στεντόρεια φωνή στους εταίρους μας ποιο είναι το τραγικό παιγνίδι που παίζεται στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενωσης με θύμα την Ελλάδα. Οφειλαν όλοι να τονίζουν με κάθε μέσο και σε κάθε ευκαιρία ότι αν συνεχισθεί η εισροή όλων αυτών των ανθρώπων με τέτοιους ρυθμούς, σύντομα η χώρα θα αποσταθεροποιηθεί πλήρως. Η Ελλάδα αδυνατεί να φροντίσει, πολλώ δε μάλλον να ενσωματώσει έναν τόσο μεγάλο αριθμό ξένων οι οποίοι παράνομα περνούν τα σύνορά της.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρξει άλλη μία τριετής, σχεδόν τετραετής, μεταβατική περίοδος στη Συμφωνία Επανεισδοχής που θα έπρεπε να εφαρμόζει ήδη εδώ και χρόνια η Τουρκία, αν ήθελε να λογίζεται ως φίλη χώρα. Διότι εκεί καταλήγει η Ευρωπαϊκή Ενωση με τη σύμφωνη γνώμη και της ελληνικής διπλωματίας που κρίνει τα μέχρι τώρα συμφωνηθέντα θετικά. Οι διμερείς συμφωνίες με την Τουρκία έχουν αποδειχθεί ανίσχυρες, διότι η Αγκυρα τις εφαρμόζει με τους δικούς της ρυθμούς εμμένοντας στις επιλογές της.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών