Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 07, 2011

Απάτη τα "μαγικά" βραχιολάκια του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου... για τέτοιο βλάκα μιλάμε!!! Τα αποσύρουν-αποζημιώνουν όσους τ αγόρασαν στην Αυστραλία!


Μια εντυπωσιακή εξέλιξη έχουμε στο θέμα που έχουμε αναδείξει από εδώ και δείχνει την ανισορροπία του ανθρώπου που κυβερνάει μια ολόκληρη χώρα σε μια από τις σημαντικότερε στιγμές της ιστορίας της: του Γιωργάκη Παπανδρέου που νομίζει ότι... ένα λουράκι μπορεί να τον βοηθήσει να πάρει τις σωστές αποφάσεις κ.λπ παπαριές όπως έχουμε αναφέρει εδώ και εδώ:

«Στην έκδοση ανακοίνωσης, μέσω της οποίας παραδέχεται πως τα “μαγικά” βραχιολάκια, που φέρουν αυτοκόλλητα ολογράμματος και “ενισχύουν” τον οργανισμό με δύναμη, μεγαλύτερη ισορροπία και ευλυγισία, δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, αναγκάστηκε να προχωρήσει η εταιρεία παραγωγής τους, PowerBalance, στην Αυστραλία, προς έκπληξη... κανενός!

Δεν υπάρχει κανένα επίσημο και αξιόπιστο επιστημονικό στοιχείο, που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μας, ότι τα βραχιολάκια παραγωγής μας, κάνουν όσους τα φορούν, πιο δυνατούς, ευκίνητους και με μεγαλύτερη ισορροπία. Κατά συνέπεια, αποφασίσαμε να αποσύρουμε τα παραπλανητικά προϊόντα από την αγορά, παρέχοντας σε όποιον θεωρεί ότι εξαπατήθηκε, αποζημίωση.
Προϋπόθεση για την αποζημίωση, είναι....
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών