Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 04, 2011

Τέτοιες επιτυχίες στην Ελληνικό Εμπόριο θα ζήλευαν και οι "Φοίνικες"....

Η μείωση της κατανάλωσης έφερε χιλιάδες λουκέτα στον κλάδο του εμπορίου, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΣΕΕ ανέρχονται σε πάνω από 40.000, και απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας σε έναν τομέα της οικονομίας που αποτελούσε έως τώρα έναν από τους βασικούς τροφοδότες της απασχόλησης στην Ελλάδα. Ειδικότερα, το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009 παρατηρήθηκε....
μια απότομη μείωση των απασχολουμένων στο εμπόριο (κατά 6,2% ή κατά 52.000 άτομα), με συνέπεια οι απασχολούμενοι στο εμπόριο να μειωθoύν στα 785.500 άτομα. Το δεύτερο τρίμηνο του 2010 οι απασχολούμενοι στο εμπόριο ανέρχονταν σε 801.100 άτομα, αλλά το τρίτο τρίμηνο ο αριθμός τους υποχώρησε ξανά, φτάνοντας στις 800.200 άτομα.
Πέρα από τις συνολικές απώλειες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αλλαγές στην εσωτερική διάρθρωση της απασχόλησης στο εμπόριο. Τα πολλά «λουκέτα» είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση των εργοδοτών στο εμπόριο (κατά 10,9% το γ΄ τρίμηνο του 2010 σε σχέση με το γ΄ τρίμηνο του 2009), ενώ οι αυτοαπασχολούμενοι την ίδια περίοδο μειώθηκαν κατά 3,8%.
Από τη σημερινή "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών