Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

Χαρδαβέλλα δεν μας τα λες καθόλου καλα...

Για σου ρε Χαρδαβέλλα υπερ- πατριώτη...
Που δίνεις αγώνες για τον Ελληνισμό, για την Κύπρο, για την Παιδεία μας, για τους λαθρομετανάστες, για τους πρόδοτες πολιτικούς, για τα Ίμια, για τον Στρατό μας, για την εθνική μας αφύπνιση, για την εχθρότητα των μειονοτήτων και πως την καπηλεύονται ξένα κέντρα, πρεσβείες και προξενεία.

Ένα πράγμα δεν καταλβαίνουμε βρε ευπατρίδη...
Πώς σκατά γίνεται στο site σου να προσπαθείς μέσω της θεματολογίας σου να πετύχεις όλα όσα αναφέραμε παραπάνω αλλά να έχεις διαφήμιση ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ site.

Τελικά μάλλον και η πατριδοφιλία έχει μια "τιμή".
Τι να πούμε...
Τα συμπεράσματα δικά σας..

3 σχόλια:

  1. Ηρεμήστε. Ποιος σας είπε ότι το news.bomb είναι του Χαρδαβέλλα; Μπορεί να μετέχει, αλλά δεν είναι δικό του.

    Η διαφήμιση της αλβανικής ιστοσελίδας εμφανίζεται ΚΙ εκεί, αλλά δεν έπεται ότι είναι του Χαρδαβέλλα, πολλώ δε μάλλον ότι την συντηρεί!

    Μην σπεύδετε σε τόσο βιαστικά συμπεράσματα, διότι είναι κρίμα να σπιλώνετε αβασάνιστα υπολήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα και θα προσθεσω πως τον Χαρδαβελα χωρις να θελω να τον μειωσω γνωριζουμε χρονια το ιδελογικο του υποβαθρο.Δεν το εκρυψε.Παιδι του Πασοκ ηταν...Μην ξεχναμε,επι εποχη Ανδρεα μαζι με τον Λιαννη,Δημαρα,Διγενη ηταν αυτοι που ''λιβανιζαν'' τον ηγετη...ανδρεα και το συστημα που εκεινος ειχε εδραιωσει και παγιωσει σε ολο τον δημοσιο τομεα και οχι μονο...Και που τωρα βεβαια μεστωμενα πλεον μυαλα οντας,επιτελους το πολεμανε με την πενα και τον λογο τους καποιοι απο αυτους.Συμπεριλαμβανομενου και του Χαρδαβελλα,που ουδαλως αμφισβητω την αγαπη του για την πατριδα.Δεν σημαινει πως δεν ειναι πατριωτης επειδη ηταν,ειναι ισως ακομα Πασοκ...απλα θυμιζω σε οτι εχει να κανει με την κριτικη του πλεον στον συγκεκριμενο κομμα και κυβερνηση λιγο απο το προσφατο και μακρινοτερο παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χαρδαβέλλας μπορεί να ήταν κάποτε ΠΑΣΟΚ, τώρα όμως που το κόμμα του κινδυνεύει να εξαφανιστεί, μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών