Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

"ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Η ΠΙΠΙΛΗ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ-ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...


Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Α΄ Αθηνών της Ν.Δ., κα. Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή τη σειρά θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν εντός του εικοσιτετράωρου, αναφορικά με το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που ακραίες μειοψηφίες δημιουργούσαν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην πολύπαθη αθηναϊκή γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα, αρμόδιες Ελληνικές Υπηρεσίες επενέβαιναν, για μία ακόμη φορά, για.... τη σωτηρία εκατοντάδων λαθρομεταναστών στη συνοριακή γραμμή του Ιονίου.

Άνδρες και γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, της Πολεμικής Αεροπορίας και των Συνοριακών Φυλάκων, με πραγματικό κίνδυνο της ζωής τους, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, πράττουν το ανθρωπιστικό καθήκον τους και αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες δεν είμαστε, ούτε “ρατσιστές” ούτε “ξενοφοβικοί”.

Είναι, όμως, επιτέλους καιρός, η κυβέρνηση Παπανδρέου να απαιτήσει, με έντονο τρόπο, την ανάληψη των ευθυνών από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την προστασία των συνόρων της -καθώς τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης- και να προβεί σε όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις για το τεράστιο αυτό πρόβλημα.

Δεν αρκούν ούτε τα “ψίχουλα” για την Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας πρώτης υποδοχής, ούτε ο φράκτης στον Έβρο.

Χρειάζεται, πάνω απ’ όλα, μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική, όπως κατ’ επανάληψη έχει προτείνει η Ν.Δ.».


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ,Η ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ "ΔΙΑΣΩΣΗ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!

ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΔΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΠΑΤΑΓΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΙ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,Η ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ!!!

Θά'λεγε κανείς πως το κάνει επίτηδες,έτσι ώστε να έχουν θέμα συζήτησης οι πατριδέμπορες και μεταναστέμπορες,που φυσικά θα βρουν την ευκαιρία να το παίξουν πάλι...Μεγαλέξανδροι της εθνικοφροσύνης!

Ζητούμε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ αυτού του γελοίου υποκειμένου,που έχει το θράσος να υβρίζει αισχρά τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα!

Να διορθωθεί άμεσα η προκλητική και ανθελληνική αυτή ανακοίνωση:Διαφορετικά,σημαίνει πως ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ συμφωνεί με τα όσα απαράδεκτα γράφονται σε αυτήν!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!

ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΓΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ" ΤΗΣ...ΕΚΑΛΗΣ!

Ως πότε θα ανεχόμαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ σε αυτή τη χώρα;Και ειδικά σε ένα κόμμα που υποτίθεται κάνει...νέα αρχή;

Δεν αρκούν τα καινούρια γραφεία και...σήματα για ν'αλλάξει η ΝΔ,Αντώνη Σαμαρά!

Ένα πράγμα πρέπει να κάνεις άμεσα:ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑ ΡΑΜΟΛΥΜΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΙΠΙΛΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ...ΧΟΡΟ:ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/blog-post_1998.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών