Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

Μια Ελπίδα δίχως Αύριο.....;



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Το φυτίλι έχει ανάψει…..Η ανθρωπότητα κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδα… Οι συσχετισμοί και οι κινήσεις των «παικτών» στη παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα αλλάζουν ραγδαία και αν συνυπολογίσουμε την οικονομική κρίση που είναι αρνητικός πολλαπλασιαστής αντιλαμβανόμαστε την επικινδυνότητα….
Δεν είναι καθόλου τυχαία η εξοπλιστική μανία που έχει καταλάβει αρκετές χώρες της Ανατολής…..
Σημαντικός παράγοντας είναι και η...
χωροθέτηση των Α.Ο.Ζ. που επιχειρούν αρκετές χώρες και θα αποτελέσει σίγουρα σημείο τριβής με τους γείτονες….
Οι εξεγέρσεις και οι αλλαγές στο status quo στις χώρες της Αφρικής μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες και να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις των οποίων οι συνέπειες είναι αδύνατο να προβλεφθούν….
Αναμφίβολα κοιτώντας στην Ιστορία κατά τη διάρκεια των οικονομικών κρίσεων όταν αποτύγχαναν οι πολιτικοί και οι οικονομολόγοι τα ηνία τα αναλάμβαναν οι Στρατηγοί….
Είναι πολύ επικίνδυνο το μονοπάτι….Χρειάζεται προσοχή γιατί αν δε μπορεί να προβλεφθεί ο κίνδυνος είναι αδύνατον να αποτραπεί…..Οι σημερινοί ηγέτες είναι αδύναμοι να αντιδράσουν καθώς διαφαίνεται αφενός μεν η υποτέλεια τους από τα μέτρα που λαμβάνουν και εξυπηρετούν μια συγκεκριμένη κάστα συμφερόντων , το αξιοπερίεργο δε είναι ότι γίνεται παγκοσμίως….
Ο φόβος της Πείνας και της Φτώχειας που βιώνουμε όλοι καθημερινά είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για μια ευρείας κλίμακας πολεμική σύγκρουση….Η αλλαγή σε αυτό που συντελείται είναι προς τη λάθος κατεύθυνση κι αν οι λαοί δεν το αντιληφθούν νωρίς αύριο θα είναι αργά για να αντιδράσουν…..Ο χρόνος πιέζει αμείλικτα….Αυτό που θα κάνουμε σήμερα θα είναι η Ελπίδα του Αύριο….
Αν αδρανήσουμε είναι σίγουρο ότι δε θα υπάρχει Ελπίδα….Φοβάμαι όμως ότι μπορεί να μην υπάρχει και το Αύριο….
http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/01/blog-post_4691.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών