Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

Ο φράχτης του γκέτο

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, επισημαίνοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα δώσουν λύση στο τεράστιο πρόβλημα με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών που καθημερινά κατακλύζουν τη χώρα και αδυνατούν να δώσουν λύσεις για το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας.


ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, η κατάσταση σε περιοχές σαν την Ομόνοια, την Κυψέλη και τον Αγιο Παντελεήμονα έχει γίνει αφόρητη. Από το απόγευμα και μετά...
δεν μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει στο δρόμο. Τα φαινόμενα εγκληματικότητας, βίας και πορνείας έχουν γίνει όλο και πιο συχνά.


ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ έχει μεταβληθεί σε απροσπέλαστο γκέτο, με τη σύμφωνη γνώμη οργανώσεων, πολιτικών παρατάξεων και της κυβέρνησης, που μένει αδρανής. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου απλώς παρακολουθεί χωρίς να δίνει λύση στο πρόβλημα, πετώντας αδιάφορα το μπαλάκι δεξιά και αριστερά, χωρίς να παρεμβαίνει, χωρίς να αγγίζει την καυτή πατάτα που η ίδια δημιούργησε με την αδράνειά της όλο αυτό τον καιρό. Κανείς πλέον δεν μπορεί να προστατεύσει τον απλό πολίτη, ο οποίος αδυνατεί να δουλέψει, να κάνει μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ενας ένας κλείνει την επιχείρησή του, κλείνουν και ξενοδοχεία ακόμη, διότι δεν αντέχουν την αφόρητη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να επιληφθεί του θέματος και να λάβει δραστικά μέτρα. Η χώρα, η Αθήνα ασφυκτιούν.


ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ την έκνομη αυτή κατάσταση που στρέφεται εναντίον των νομίμων αλλά και των παρανόμων, οι οποίοι, σε τελική ανάλυση, ψάχνουν για μία καλύτερη ζωή. Εφυγαν από τη μιζέρια τους για να βρουν μια ακόμη πιο αφόρητη κατάσταση.
"Ε.Τ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών