Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10, 2011

Επίσημα σε κατοχή;! : Αγνοεί το μέγεθος του «στρατιωτικού νόμου» ή ψεύδεται ο κ. Παπουτσής;

Αγνοεί το μέγεθος του «στρατιωτικού νόμου» ή ψεύδεται ο κ. Παπουτσής;
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ομιλώντας χθες στη Βουλή των Ελλήνων , δήλωσε  σχετικά με την απαγόρευση της κίνησης και στάθμευση γεωργικών οχημάτων καθώς και της  δημόσιας, υπαίθριας συνάθροισης πολιτών (αλλά και της ….. απόπειρας (?) πραγματοποίησης συνάθροισης) που επεβλήθη στη περιοχή των Σερρών ότι ….. Πρόκειται απλά για δύο διασταυρώσεις  που οδηγούν στα σύνορα ….
Παραθέτουμε παρακάτω  την πρωτοφανή απόφαση της επιβολής του «στρατιωτικού νόμου», καθώς και τον χάρτη του (πρώην) Νομού Σερρών .
Έχουμε σημειώσει τις...
«απαγορευμένες» περιοχές καθώς και τις χιλιομετρικές αποστάσεις τους.
Ποιες  … δύο απλές διασταυρώσεις κ. Παπουτσή ; Εδώ ο «στρατιωτικός νόμος» καλύπτει σχεδόν το 1/4 του (πρώην) Νομού Σερρών. Μέσα στις αποκλεισμένες περιοχές περιλαμβάνονται πάνω από 50 χωριά που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο στο οποίο επιβάλλεται ο «στρατιωτικός νόμος».
Το αγνοούσατε ή ηθελημένα θελήσατε να «εξαπατήσετε» τη Βουλή των Ελλήνων;
H Απόφαση περιορισμού της ελεύθερης κίνησης και της συνάθροισης
«Απόφαση.
Έχοντας υπ’ όψιν τις διατάξεις του άρθρου 11 του Συντάγματος της Ελλάδας, που τροποποιήθηκε το έτος 2001, σχετικά με το δικαίωμα «συνέρχεσθαι ήσυχα και χωρίς όπλα» ….. 2. Τις διατάξεις του άρθρου 34 παράγραφος 12 περί κύρωσης κώδικα οδικής κυκλοφορίας.  3. Τις διατάξεις κύρωσης της Συνθήκης της Λισσαβόνας. 5,6,7,8 Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις αποφάσεις των αγροτών στο νομό Σερρών, τις κινητοποιήσεις τις προαναφερόμενες και τις διαμαρτυρίες, αποφασίζουμε:
1. Απαγορεύουμε για λόγους δημόσιας ασφάλειας και διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής:
α) την κίνηση και στάθμευση γεωργικών οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από 8 ώρα πρωί της Τετάρτης μέχρι 8 το πρωί της Παρασκευής επί του οδικού δικτύου της εθνικής οδού Λευκώνα-Προμαχώνα από τη διασταύρωση Λευκώνα μέχρι το μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα της επαρχιακής οδού Κιλκίς-Πετριτσίου από διασταύρωση Καστανούσας μέχρι διασταύρωσης με την εθνική οδό Λευκώνα-Προμαχώνα της επαρχιακής οδού Στρυμονοχωρίου-Γονίμου Βυρώνειας, της επαρχιακής οδού Λιθότοπου-Κερκίνης-Λειβαδιάς, της επαρχιακής οδού Αγγίστρου-Προμαχώνα, καθώς και επί των δημοτικών αγροτικών και δασικών δρόμων που οδηγούν στην επαρχιακή οδό Αγγίστρου-Προμαχώνα και στην εθνική οδό Λευκώνα-Προμαχώνα από τη διασταύρωση Ρούπελ μέχρι τη διασταύρωση Προμαχώνα.
β) κάθε δημόσια, υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία κατά το ίδιο ως άνω χρονικό διάστημα επί του οδικού δικτύου που αναφέρεται στο προηγούμενο εδάφιο.
2. Η πραγματοποίηση ή απόπειρα (σ.σ ? ) πραγματοποίησης συνάθροισης και πορείας στους ανωτέρω τόπους και χρόνο θα αντιμετωπίζεται με κάθε νόμιμο μέσο, οι δε συμμετέχοντες σε τέτοια εκδήλωση θα διώκονται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 171 του Ποινικού Κώδικα και άλλων συναφών διατάξεων.»
Υπογραφή: Ταξίαρχος Δ… Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.
Ο Αποκαλυπτικός χάρτης του «στρατιωτικού νόμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών