Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10, 2011

Μόνο απόφοιτη Λυκείου η "Ψωλή του Βουκεφάλα";


100111-tatsopoulos
O κ. Τατσόπουλος διορίστηκε από τον κ. Γερουλάνο, τον Μάρτιο του 2010 στην θέση του αντιπροέδρου του ΕΚΕΒΙ με την ιδιότητα του συγγραφέα. Όπως όμως σημειώνουν σε ερώτησή στη Βουλή οι Πλεύρης-Γεωργιάδης: η εν λόγω θέση αφορά την άσκηση διοίκησης στο παραπάνω ΝΠΙΔ του δημοσίου που εποπτεύεται από το ΥΠΠΟΤ και άρα απαιτεί αντίστοιχες γνώσεις και δεξιότητες πέραν των συγγραφικών θεμάτων.

Η έλλειψη αυτών των προσόντων.... φάνηκε σχεδόν αμέσως στην περίπτωση του κ. Τατσόπουλου όταν στις 20-5-2010 «αποφάσισε να παραιτηθεί» από την θέση αυτή αποκηρύσσοντας απόφαση του ΕΚΕΒΙ την οποία ο ίδιος στήριξε ως μέλος του Δ.Σ του και παράλληλα κατήγγειλε το ΥΠΠΟΤ για υποκρισία!

Στην επίσημη ιστοσελίδα (http://1821.skai.gr/main/team) του καναλιού ΣΚΑΪ, η οποία περιέχει τα βιογραφικά των συντελεστών της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς αναφέρεται ότι: «Ο Πέτρος Τατσόπουλος γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1959. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες».Όμως στο υπ'αριθμ. πρωτ. 195/14-1-10 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας αναφέρεται για τον ίδιο συγγραφέα ότι «γεννήθηκε στο Ρέθυμνο τον Δεκέμβριο του 1959. Φοίτησε στη Βιομηχανική και στην Πάντειο, δίχως να ολοκληρώσει τις σπουδές του.»

Δημιουργείται λοιπόν ένα ερωτηματικό ως προς το έαν ο κ. Τατσόπουλος έχει τα τυπικά προσόντα (πτυχίο ΑΕΙ, γνώσεις διοίκησης) για να ασκήσει καθήκοντα αντιπροέδρου ενός οργανισμού, ή εάν μέτρησε κάτι άλλο στην επιλογή του. Και ρωτούν σχετικά τον κ. Γερουλάνο με ποια διαδικασία επελέγη ο κ. Τατσόπουλος ως αντιπρόεδρος του ΕΚΕΒΙ; Έγινε κάποια δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος π.χ. μέσω Opengov; Δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι απόφοιτοι ΑΕΙ για την ίδια θέση;

Μια παραίτηση, δίχως παραίτηση

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια ερώτηση, ο κ. Τατσόπουλος στις 20-5-2010 «αποφάσισε να παραιτηθεί» από την θέση αυτή αποκηρύσσοντας απόφαση του ΕΚΕΒΙ την οποία ο ίδιος στήριξε ως μέλος του Δ.Σ του και παράλληλα κατήγγειλε το ΥΠΠΟΤ για υποκρισία! Ο κ. Γερουλάνος όμως δεν έχει εκδώσει απόφαση αποδοχής της παραίτησης του κ. Τατσόπουλου ούτε έχει ανασυγκροτήσει το Δ.Σ του ΕΚΕΒΙ αντικαθιστώντας τον! Καμία τροποποίηση της υπ'αριθμ.ΥΠΠΟΤ/ΔΙΟΙΚ/ΤΔΠΕΦ/29335 Απόφασης δεν έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα» (22-5-10), ο υπουργός Πολιτισμού ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι παρά τα σχετικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο, «γραπτή παραίτηση από μέρους του κ. Τατσόπουλου ουδέποτε υπεβλήθη στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού»!

Θα αναμένουμε την απάντηση του υπουργού, τόσο για το ένα όσο και για το άλλο σκέλος της ερώτησης των δύο βουλευτών. Νομίζουμε όμως ότι και μόνο η ερώτηση είναι αρκούντως διδακτική για τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι άνθρωποι γίνονται μέρος του "πνευματικού στάρ σύστεμ".

http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών