Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 01, 2011

Τελικά η μαλακία του Ρετσίνα είναι ανίκητη...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0QRxD0U8XK6tfxjLYjNFlBNh0HtbkWZ3ro24dYSTc20OZfu40LDs7K9Z94cH9nN65NrwJ3sT292XT6PJJ8JcA65GrvTV1lvuKGFY92VZ4eBW8zCzLx0eenhWQbz__1bhRJ1M0of8_3AmB/s1600/retsinas.JPGΤελικά η μαλακία του Ρετσίνα είναι ανίκητη!!!

Κατηγορεί τη ΝΔ γιατί δεν καυτηριάζει ότι το ΠΑΣΟΚ μπόρεσε να στείλει σήμερα 3 αεροπλάνα να παραλάβουν Έλληνες που θέλουν να επιστρέψουν από την Αίγυπτο και όχι πριν μια εβδομάδα!!

Μα ρε βλάκα πριν από μια εβδομάδα ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις! Τι έπρεπε να κάνει η ΝΔ; Να γελοιοποιηθεί ζητώντας να φέρει η Κυβέρνηση πίσω τους Έλληνες επειδή πριν μια εβδομάδα έγινε μια διαδήλωση των 10.000 ανθρώπων; Πάς καλά ρε ή πάλι μεθυσμένος έγραφες;

Άντε πήγαινε γλύψε τον... Μαρινάκη να σε βάζει στη σουίτα του σαν το σκύλο μαζί με τον Πανάρα και χέσε μας που θες να κάνεις και κριτική στη ΝΔ... εξάλλου δεν σε πληρώνουν για να κάνεις κριτική... για άλλο πράμα σε πληρώνουν ;)

Διαβάστε τι γράφει το νούμερο... μνημείο μπουρδολογίας και αχταρμά... κατηγορεί Σαμαρά, ΠΑΣΟΚ, δίνει εύσημα στην προηγούμενη Κυβέρνηση ΝΔ, γλύφει Ντόρα μιας και δεν ξεχνάει ποτέ τον έρωτά του...με λίγα λόγια: τρυκιμία εν κρανίω:

«Πώς είναι δυνατόν να μην καυτηριάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικά η Νέα Δημοκρατία, το γεγονός ότι η αποστολή των ελληνικών αεροσκαφών στην Αίγυπτο για τη μεταφορά των Ελλήνων της περιοχής, έχει καθυστερήσει μια εβδομάδα;

Πώς είναι δυνατόν ο Σαμαράς να ανέχεται μια τέτοια ολιγωρία από την πλευρά των αρμοδίων τομεαρχών του, όταν επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας οι υπηρεσίες της πολιτικής αεροπορίας, της Πολεμικής Αεροπορίας, του υπουργείου Εξωτερικών και τα διπλωματικά γραφεία κινητοποιούνταν άμεσα και αποτελεσματικά, όπως συνέβη δύο φορές στην Μέση Ανατολή και μία με το τσουνάμι στην άλλη άκρη του κόσμου;

Είπαμε να στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα του κυβερνητικού παρελθόντος της Νέας Δημοκρατίας αλλά όχι και να τα απαξιώνουν με τέτοιο τρόπο, παίζοντας το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ.»
 
Γίνεται να μην συμφωνήσεις με το ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ; :)))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών