Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 01, 2011

Η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ,Ο ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821:ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΟΥ "ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ",ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/02/1821_01.html

Χρόνια τώρα,το ανθελληνικό σκυλολόι μας τα έχει πρήξει κυριολεκτικά πως η ορκωμοσία των αγωνιστών του 1821 από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στην Αγία Λαύρα την 25η Μαρτίου είναι "μύθος":Εμείς λοιπόν θα τους απαντήσουμε,ξεκινώντας από την παραδοχή πως ΝΑΙ,ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ (γιατί στην Ιστορία ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος),ο Μητροπολίτης Γερμανός δεν όρκισε εκείνη την ημέρα τους επαναστάτες!

Γιατί το λέμε αυτό;Διότι ...επισκεφθήκαμε το ιστορικό Μοναστήρι τον Οκτώβριο του 2009.Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες από τον γέρικο πλάτανο που βρίσκεται σχεδόν έξω από το παλιό εκκλησάκι της Αγίας Λαύρας.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ:
Σύμφωνα με αυτήν,ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ΟΡΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821.Υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία,όπως η ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ (κάτι που δεν πρόκειται να μάθετε από τον Τατσόπουλο) και η καταστροφή της απ΄τους Ναζί (αφιερώνεται εξαιρετικά σε...ορισμένους).

Σημειώστε ότι ΕΠΙΣΗΜΑ η 25η Μαρτίου καθιερώθηκε ως η ημέρα έναρξης της Επαναστάσεως από τον Βασιλέα Όθωνα,με βασιλικό διάταγμα της 15ης Μαρτίου του 1838.

Επομένως,καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα:

-Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ΣΑΦΩΣ ΟΡΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ:Αυτό είναι γεγονός που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν οι άθεοι αρνησιπάτρηδες.

-Το ίδιο έκαναν και Μητροπολίτες σε άλλες περιοχές:Γενικότερα,οι επαναστάσεις ξεκινούσαν όλο τον Μάρτιο,αφού υπήρξε συνεννόηση των οπλαργηγών για έναρξη των συγκρούσεων την 25η Μαρτίου ως ημερομηνία-ορόσημο (ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ),κάτι όμως που στάθηκε αδύνατο να γίνει,λόγω των διαφορετικών συνθηκών που επικρατούσαν σε κάθε περιοχή.
Ανδριάντας του Παλαιών Πατρών Γερμανού στον προαύλιο χώρο της Μονής Αγίας Λαύρας.

Τι μας λένε οι οσφυοκάμπτες του ΣΚΑΙ;Πως δεν υπήρξε ούτε λάβαρο,ούτε ορκωμοσία,ούτε τίποτα!Έτσι στα...βουβά ξεκίνησαν οι επαναστάτες τον αγώνα τους!

Φυσικά αυτό το λένε διότι ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ με την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία:Δεν θέλουν να βλέπουν την παραμικρή σύνδεσή της με τον Εθνικό (και όχι...ταξικό) ξεσηκωμό του 1821!

Ο ορισμός της 25ης Μαρτίου ως επίσημης μέρας έναρξης της Επανάστασης,έγινε για να τιμηθεί ακριβώς και η Εκκλησία,που έπαιξε σημαντικότατο ρόλο σε αυτήν.

ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΕΜΗ!

Για παράδειγμα,αν ήταν η 24η ή η 26η Μαρτίου η Επέτειος του 1821,δεν θα ενδιαφέρονταν καν για την "ιστορική πραγματικότητα" και τους "μύθους"!

Ας αφήσουν λοιπόν τα περί "αντικειμενικότητας" κι ας μας πουν την αλήθεια,που είναι μία και μοναδική:ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών