Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2011

Χωρίς τσίπα, ξεδιάντροπα ο συνεχιστής του Σωκράτη στο ΠΑΣΟΚ, ταυτίζεται πλήρως με το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

ΟΓραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Τώρα είναι η ώρα να μπει τέλος στις ουρές της ταλαιπωρίας των πολιτών για υπηρεσίες υγείας. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την προσπάθεια.
Τώρα είναι η ώρα για Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για κάθε Έλληνα, παντού στην Ελλάδα.
Αυτή ήταν η δέσμευσή μας, αυτό... απαιτούν οι πολίτες, αυτό στηρίζει και η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών.”
Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ
Τώρα το «μπαλάκι» στην Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ, που για τον Α. Λοβέρδο τόνιζε προχθές: «Ο Υπουργός Υγείας και η κυβέρνηση, απροκάλυπτα, απροσχημάτιστα και αδιάκριτα μετατρέπουν τον πολίτη σε πελάτη για να υποστηριχθεί χωρίς όρους η ιδιωτική υγεία»… και «υγεία από δημόσιο αγαθό εμπορευματοποιείται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ιδιωτικών συμφερόντων».
Σύντροφε Παναγιωτακόπουλε, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα… Τι έχεις να πεις για τη συμπαράταξη του Μ. Καρχιμάκη με τον Λοβέρδο και εμπορευματοποίηση της υγείας;
Θα λάβει δέουσα απάντηση ο νέος Ξυνίδης του ΠΑΣΟΚ, ή θα λουφάξει η Αριστερή Πρωτοβουλία, ώστε να εξασφαλίσεις μια θεσούλα στο Πολιτικό Συμβούλιο, αν και όταν θα τολμήσει ο ΓΑΠ να συγκαλέσει το Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ;
Πάντως, όσοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν με τις σοσιαλιστικές ιδέες του ΠΑΣΟΚ και του μεγάλου ηγέτη ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, έχουν γραμμένους τους νενέκους στα παλιά τους υποδήματα!
Νάσος
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών