Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2011

Νίμιτς: "Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι"... Κωλοτούμπας με πρότυπο τον Καρατζαφέρη...

"Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι"

Πρώτα ο Ματθαίος Νιμιτς εδώ και 3 χρόνια προπαγάνδιζε υπέρ του "μακεδονικού" έθνους των Σκοπίων, νομιμοποιώντας την πολιτική της αναγνώρισης από 130 χώρες του κρατιδίου των Σκοπίων με τη συνταγματικού του ονομασία, έφερνε προτάσεις διαπραγμάτευσης για "Μακεδονικό κράτος" και "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και κατηγορούσε την Ελλάδα για 'εθνικιστικές τάσεις', και τώρα λέει ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι..
Διαβάστε:


Ο ειδικός διαμεσολαβητής  των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, αναγνώρισε για πρώτη φορά δημοσίως ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και οτι "έκαναν τεράστιο λάθος στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας τους και χρησιμοποίηση των αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων".
Ο Αμερικανός διπλωμάτης έκανε αυτή την παραδοχή κατά την διάρκεια 40λεπτης συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής στο γραφείο του στο κεντρικό Μανχάταν στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής, Αντώνιος Παπαδόπουλος,ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτατζης και ο γγ Δημήτριος Χατζής.
Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής, Αντώνιος Παπαδόπουλος, κατά την διάρκεια ομιλίας του που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή στο "Σταθάκειο" η Επιτροπή  Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας  Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης 
Μεταξύ άλλων, ο κ. Αντωνόπουλος  αποκάλυψε  επίσης στο ακροατήριο το τι διεμείφθει  όταν ανέφεραν στον κ. Νίμιτς το  ακανθώδες θέμα της μακεδονικής ταυτότητας.
Οι  τρεις ομογενείς τόνισαν στον κ. Νίμιτς  οτι δεν θα  πρέπει να χρησιμοποιείται ο επιθετικός όρος "μακεδονικός" για τον στρατό τους, τη γλώσσα τους και τον λαό τους,  και εκείνος τους απάντησε οτι ίσως μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιείται ο όρος "ο λαός της τάδε Δημοκρατίας", ο "στρατός της τάδε Δημοκρατίας" και "η γλώσσα της τάδε  Δημοκρατίας" και όχι ο επιθετικός προσδιορισμός "Μακεδονικός".
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών