Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2011

Νέα ένταση στην Κερατέα - Κλειστοί με μπάζα οι δρόμοι που οδηγούν στο Λαύριο


'https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgz5_RjKD8y0-Q-DkNoPZSJkXpZmpX2j-c8ZP2cGfYhW7WHqJECoK3vBZWgYehpaW64_Yto6OQvByacWhGv2g1JM5Nk-Ba-8tqIjKgfTmVFpc-6W8LkH1apqjrHc5adpD44kx3pDZ5_tlo/s1600/keratea1-425x288.jpgΕνταση επικρατεί στην Κερατέα όπου, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι άδειασαν και άλλα φορτηγά με μπάζα κλείνοντας όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Λαύριο.

Συγκεκριμένα, εκτός από τη λεωφόρο Λαυρίου που είναι κλειστή από χθες το πρωί από μπάζα που άδειασαν φορτηγά και στα δύο ρεύματα ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη είσοδο Κερατέας, από σήμερα τα ξημερώματα με τον ίδιο τρόπο έκλεισαν τον παράδρομο της λεωφόρου Λαυρίου καθώς και την επαρχιακή οδό Αναβρύτου-Κερατέας και στις δύο κατευθύνσεις, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψους της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου. Ετσι η κίνηση των αυτοκινήτων προς το Λαύριο γίνεται μόνο από την παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.

Γύρω στις 6 το πρωί, δημιουργήθηκε επεισόδιο όταν ένα μηχάνημα πήγε να απομακρύνει τα μπάζα από τη λεωφόρου Λαυρίου για να ανοίξει το δρόμο. Συγκεντρωθέντες στο σημείο έκαναν επίθεση και έκαψαν το μηχάνημα, ενώ δημιουργήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών