Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2011

"Τι φοβήθηκε ο... λαοφιλής Καμίνης και μετακόμισε στη χλιδή του ξενοδοχείου Imperial";

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» δεν συμμετείχε και θεωρεί παράνομη και παράτυπη την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ξενοδοχείο IMPERIAL HOTEL και συγκεκριμένα στην αίθουσα LOS ANGELES.
Συνεδρίαση η οποία μάλιστα έγινε κάτω από αυστηρά αστυνομικά μέτρα. 
Τι έχουν να φοβηθούν αλήθεια οι «λαοφιλείς» εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες;
 Καταγγέλλουμε επίσης ότι ελάβαμε την ειδοποίηση για την συνεδρίαση του Δ.Σ.  σε… ξενοδοχείο(!) 15 λεπτά πριν αυτό αρχίσει! Η όλη ιστορία θυμίζει.... κυνήγι του θησαυρού ή μυστικές συναντήσεις κατασκοπευτικού τύπου… Ο νόμος όμως προβλέπει ότι οι συνεδριάσεις  πρέπει να γίνονται δημόσια. Εκτός εάν και το IMPERIAL HOTEL παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας…
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε αυτές τις αδιαφανείς διαδικασίες, οι οποίες έχουν σκοπό να νομιμοποιήσουν μέσω του νόμου Ραγκούση την απόλυση χιλιάδων Ελλήνων εργαζομένων και τον διορισμό χιλιάδων «ημετέρων» στο δήμο Αθηναίων. Καταγγέλλει επίσης όσους πολιτικά καλύπτουν αυτή την κατάσταση σε όποια παράταξη κι αν ανήκουν ακόμη και αυτή της πλειοψηφίας γιατί όλοι έχουμε την ατομική πολιτική μας ευθύνη.Καταγγέλλει την επιμονή του δημάρχου κ. Καμίνη να περάσει ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο για διορισμούς νέων συμβασιούχων και προτείνει και πάλι την δέσμευση του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου ότι δεν θα απολυθεί ούτε ένας Έλληνας εργαζόμενος για χάρη των μέτρων του ΔΝΤ. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και Ελλάδα είναι πάνω απ’ όλα οι Έλληνες εργαζόμενοι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών