Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 12, 2011

Παρακαλάει τους κινέζους να επενδύσουν στην Ελλάδα ο Παμπούκης...

Πριν από 2 χρόνια όμως μιλούσαν για ξεπούλμα του λιμανιού του Πειραιά και διαδήλωναν σε πορείες και απεργίες με τους λιμενεργάτες οι Ανωμερίτης, Μίχας και Παπανδρέου..
Πως αλλάζουν οι καιροί...


Η Ελλάδα θα ανοίξει το μεταφορικό(Λέτε να εννοεί τον ΟΣΕ...;), τουριστικό, τηλεπικοινωνιακό και τραπεζικό(Για την ΑΤΕ χτυπά η καμπάνα...) τομέα της σε Κινέζους επενδυτές, δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης σε συνέντευξη που... έδωσε σε κινεζική εφημερίδα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Πεκίνο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερ.
«Η αγορά από την Κίνα ελληνικών ομολόγων θα βοηθήσει την οικονομία μας να ξεπεράσει την κρίση και να ξαναποκτήσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς αγοράς», είπε ο Υπουργός στην εφημερίδα China's 21st Century Business Herald, προσθέτοντας: «Αυτό θα βοηθήσει τη σταθερότητα της Ευρωζώνης. Μία σταθερή Ευρωζώνη θα βοηθήσει επίσης τη σταθερότητα της κινεζικής οικονομίας».
Το δημοσίευμα του Ρόιτερ αναφέρει ότι ο κ. Παμπούκης θα έχει σήμερα σημαντικές συναντήσεις στο Πεκίνο. Αναφέρει, επίσης, ότι η Κίνα έχει επενδύσει το ένα τέταρτο των συναλλαγματικών αποθεμάτων της ύψους 2,85 δισ. δολαρίων στο ευρώ.
Ο Πρωθυπουργός της Κίνας κ. Γουέν Τζιαμπάο είχε δηλώσει κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο ότι η Κυβέρνησή του είχε αγοράσει ελληνικά ομόλογα και είναι έτοιμη να αγοράσει και νέα ομόλογα, όταν η Ελλάδα επιστρέψει στις αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών