Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 12, 2011

Αλληλοσπαραγμός και "εμφύλιος" στην "Ολυμπιακή οικογένεια"

Τα ψέματα τελείωσαν. Η ώρα της κρίσης και συνάμα της αλήθειας έφτασε. Οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις δεν έχουν θέση στον μεγαλύτερο Αθλητικό Σύλλογο της χώρας. Ο Θρύλος αποβάλλει όσους επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την ΙΔΕΑ του. Γι’ αυτό και αντέχει στο χρόνο ως ΘΡΥΛΟΣ. Από την Παρασκευή, αμέσως μετά την... απάντηση του εκδότη της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», κ. Αντώνη Πίκουλα, με έωλα και υπερβολικά επιχειρήματα, αλλά κυρίως, επίμονη στάση ηθοποιίας, υποδυόμενος τον εκφραστή της «ερυθρόλευκης ιδέας», απέναντι στις αποκαλύψεις του site μας για το ρόλο και την ιδιοτέλεια του συγκεκριμένου αθλητικού εντύπου και, φυσικά, του ίδιου, που δήθεν πασχίζει για το καλό του Ολυμπιακού και διασφαλίζει τα συμφέροντα της ομάδας,, το Olympiacos24.gr υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει σήμερα, Δευτέρα, με ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις και ονόματα.

Πριν ξεκινήσουμε τις αποκαλύψεις οφείλουμε.... να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι, ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΙΑΙΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ, με κυρίαρχο όπλο του, το 12ο παίκτη του, μέσα και έξω από το Ναό, τον ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ, ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ, πύρινο κόσμο του, τα εκατομμύρια των οπαδών του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάτω από όποια πέτρα κι αν σηκώσει κανείς. Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΙΔΕΑ, είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Το Olympiacos24.gr προχωράει σε διαχωρισμό της ήρας από το στάρι, απομονώνοντας τους ΔΗΘΕΝ από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ και ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ φίλους του συλλόγου…

Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν και με περισσότερα στοιχεία αυτή τη φορά, επειδή το θράσος ορισμένων ξεπερνά κάθε όριο πρόκλησης. Η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η εφημερίδα των γαύρων όπως, κάποιοι τεχνηέντως, θέλουν να παρουσιάσουν, αλλά μία επιχείρηση με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος. Η επιχείρηση, μάλιστα, έχει ονοματεπώνυμα.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ και ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ (σ.σ. εκ των επώνυμων οπαδών της ΑΕΚ, μέχρι πρότινος, μάλιστα, εξέδιδε εκτός από τον «Γαύρο» και την οπαδική εφημερίδα <>, μιας και ο κ. Πίκουλας, κάνει ιδιαίτερη μνεία στους ΑΕΚτζήδες) . Οι συγκεκριμένοι είναι τα αφεντικά του <<Γαύρου>>.

Ο πρώην πρόεδρος, Σωκράτης Κόκκαλης, το μεσημέρι της ιστορικής 6ης Ιουλίου 2010, κατά την κοινή συνέντευξη που παραχώρησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, φρόντισε να στείλει το μήνυμα προς τον κ. Λαυρεντιάδη, που λίγες ώρες πριν είχε αποφασίσει να μην συμμετάσχει στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Έτσι, απλά, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει τον οποιοδήποτε.

«Μερικοί θεώρησαν το Καραϊσκάκη, κάποια στιγμή, ως ΟΙΚΟΠΕΔΟ και έβαλαν χρήματα στον Ολυμπιακό… Αν θέλεις να προσφέρεις, θα υποστείς θυσίες…», είχε πει ο Κόκκαλης, δείχνοντας προς την πλευρά του κ. Λαυρεντιάδη, που εκείνη την περίοδο, διέδιδε δεξιά και αριστερά, πως θέλει να αξιοποιήσει το <<οικόπεδο>> του Καραϊσκάκη. Η ΙΔΕΑ, <<οικόπεδο>>; Κι’ όμως, ο συνεταίρος του κ. Πίκουλα, αντιλαμβάνεται, και κατ’ επέκταση αντιμετώπισε ως ακίνητο και μόνο, τον ΘΡΥΛΟ.

Εκείνο που ενόχλησε -όπως φάνηκε- τον εκδότη του <<Γαύρου>> ήταν η πληροφορία αναφορικά με τις σχέσεις της εφημερίδας του κ. Πίκουλα με τους μάνατζερ των παικτών. Όσοι κυκλοφορούν στο παρασκήνιο λένε, ότι ο έγκριτος συνάδελφος- αθλητικογράφος κ. ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, εκ των κορυφαίων στα θέματα του Ολυμπιακού, πολλά χρόνια τώρα και αρθρογράφος της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» τους τελευταίους μήνες, μιλάει με παίκτες και αρκετούς μάνατζερ, σε βαθμό που ξεπερνάει τα όρια εκτός του ότι συνομιλεί με παίκτες για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, προβάλλει με δεξιοτεχνία (και) παίκτες που θα ήθελε να έρθουν στο Ολυμπιακό, μιλώντας με τους μάνατζερ τους. Ο σκοπός; Να αποσπάσουν χρήματα από τον Θρύλο οι μάνατζερ με τους οποίους συνομιλεί. Ο κ. Νικολακόπουλος, αδιαφορεί δε, αν τα δημοσιεύματά του, και οι δήθεν <<αποκλειστικές πληροφορίες>> που μεταφέρει, προκαλούν ζημιά στο Σύλλογο. Ο κόσμος της ομάδας, όπως και οι άνθρωποι που προσφέρουν διαχρονικά στον Σύλλογο, με την τακτική που ακολουθεί ο δημοσιογράφος του <<Γαύρου>>.

Παρεμπιπτόντως, και πέραν όλων των άλλων, θα ήταν χρήσιμο, ο κ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ να αποκάλυπτε κάποτε, ποιος κρύβεται πίσω από την περιβόητη ηχογράφηση της συνομιλίας του καλού του φίλου κ. Σάββα Θεοδωρίδη, από τον δήθεν Ολυμπιακό δημοσιογράφο, Βαγγέλη Δουκάκο, γιατί όλοι γνωρίζουν (και πολύ περισσότερο ο κ. Πίκουλας) ότι ένα… «μακρύ χέρι», και πιο συγκεκριμένα του κ. Νίκου Πατέρα, πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, βρισκόταν πίσω κι’ από αυτή την υπόθεση υποκλοπής της συνομιλίας. Όπως, επίσης, αποτελεί μυστικό το ποιοι διακινούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία το εν λόγω CD.

Μάλιστα, επ’ αυτού υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που το πιστοποιούν τα γεγονότα. Η καταγραφή της συνομιλίας του ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει κάποιος, απέναντι σ’ έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Για άλλη μια φορά ο κ. Πίκουλας, προφανώς, εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης που τον συνδέει με τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ (σ.σ. την φιλία την παραδέχονται και οι δύο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους), γύρισε την πλάτη στα πραγματικά γεγονότα. Με απλά λόγια δεν αποκάλυψε ποτέ, ποιος ήταν πίσω από αυτή την απαράδεκτη πράξη, που είχε ως θύμα ένα εξαιρετικό φίλο του, τον Σάββα τον Θεοδωρίδη. Προφανώς, για να μην εκθέσει τον φίλο του ΝΙΚΟΛΑ, ο εκδότης του <<Γαύρου>> αποφάσισε, παρά το γεγονός ότι γνώριζε, να κάνει ότι δεν είδε. Φαινόμενα των καιρών κι’ αυτά.

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΚΟΥΛΑ
Το γεγονός ότι αυτή η χώρα είναι μικρή, παρέχει την ΜΕΓΙΣΤΗ δυνατότητα, να γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Οι υπεκφυγές, τα μεγάλα λόγια και οι αναπροσδιοριζόμενοι υπερασπιστές του <<ΘΡΥΛΟΥ>>, κρίνονται κυρίως από την συνέπεια τους. Δυστυχώς, η διαδρομή στο χρόνο, χαρακτηρίζει τους άνδρες και τους επαγγελματίες, σε ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ, και ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ. Μέσα από την συνέπεια στο χρόνο, ο κόσμος, που είναι και ο τελικός κριτής, βγάζει τα συμπεράσματά του. ΒΡΑΒΕΥΕΙ ή ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ συμπεριφορές και πρακτικές. Από σήμερα το olympiakos24.gr αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την διαχρονική συνέπεια που έχει επιδείξει ο κ. Αντώνης Πίκουλας, απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μέσα από τις στήλες της εφημερίδας <<ΑΞΙΑ>> (σ.σ. και στην ερυθρόλευκη στήλη προς ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ), αλλά και μετά από τον <<Γαύρο>>. Επειδή, τα γραπτά μένουν αφήνουμε στον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ να αξιολογήσει πρωτίστως τη ΣΥΝΕΠΕΙΑ και δευτερευόντως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ που διακρίνει τον κ. Πίκουλα.
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006 (ΑΞΙΑ – Πασά λιμάνι)

Για τον ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ:
Γουρλής ο Σάββας. Να τον χαίρεσαι. Τη Δευτέρα αγκάλιαζε το Λαγό και του έλεγε <<αγόρι μου, το καλοκαίρι θα είσαι μαζί μας>> και την άλλη μέρα το πρωί ο Λαγός ανανέωνε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή για άλλο ένα χρόνο. Ο παίκτης που θέλει να έρθει στην ομάδα σου δεν ανανεώνει έτσι το συμβόλαιο με την παλιά του ομάδα. Διότι έτσι δίνει δικαίωμα στον Ηρακλή να πάρει πίσω λεφτά. Ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να κερδίσει αυτός κάτι παραπάνω. Είναι προφανές, όμως ότι ο πιτσιρίκος δεν σε εμπιστεύεται και δεν του αρκούν οι αγκαλιές του Σάββα.
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)

Εμείς γυρνάμε στα δικά για να γράψουμε και πάλι ότι ο μόνος από τον επίσημο Ολυμπιακό που βροντοφώναξε εδώ και μήνες την ακαταλληλότητα του Λεμονή ήταν ο Σάββας. Και, επειδή ο άνθρωπος έχει σπουδάσει και Φαρμακευτική, μπορεί να διαβάσει και τα αποτελέσματα των γενικών ιατρικών εξετάσεων των παικτών που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και να καταλάβει πόσο χάλια είναι όλοι τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΙΟΥ 2008 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)

Η κίνηση να αντικαταστήσει τον γέρο – Λεωνίδα με τον Σάββα δεν θα πρέπει απλά να μείνει κίνηση δικαίωσης του πραγματικά αληθινού γαύρου Σάββα Θεοδωρίδη. Είναι μια ευκαιρία να γυρίσει σελίδα ο ερασιτένχης. Ο Σάββας είναι
ψυχάρα, αλλά μην τον κάψεις>>.

ΕΓΡΑΦΕ Ο ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ <<ΘΥΡΑ 7>>

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)

Συγχαρητήρια στο στέλεχος της Θύρας 7 και εκλεκτό του προέδρου, για το νέο του απόκτημα, δηλαδή το υπερπολυτελές τζιπ AUDI Q7, αξίας 100000 χιλ. ευρώ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2005 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)

Επειδή όμως δεν έχω κανένα λόγο, ειλικρινά να ασχολούμαι μαζί σου, θέλω να υπενθυμίσω στους ομοϊδεάτες, συντρόφους <<γαύρους>>. Και δεν μιλάω για τα χουλιγκάνια που καταστρέφουν την ομάδα, για τους έμμισθους της εξέδρας που είτε χαρτζιλικώνονται, είτε κάνουν τους κηπουρούς και τους οδηγούς στην Ιντρακόμ και όπου αλλού τους χρησιμοποιείς, αλλά για την συντριπτική πλειοψηφία, τη μεγάλη μάζα των υγιώς σκεπτόμενων <<γαύρων>> που καθημερινά συσπειρώνονται εναντίον σου.

ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ

Σάββατο 6 Μαϊου 2006 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)
Κάποιοι προωθούν λύση Τοροσίδη με Λέκι. Πρόεδρε, σαν τον πρώτο είχαμε τρεις – τέσσερις που γυάλισαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τον πάγκο του Καραϊσκακη.

Υ.Γ Και ελπίζουμε να μη ξαναχρειαστεί να ασχοληθούμε με τον κ. Πίκουλα.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΡΜΟΙΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών