Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2011

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για τους γάμους ομοφυλοφίλων στην Τήλο

 Δε σας χάλασε, "αγόρια'' και "κορίτσια"...
Τρέχα Βαλλιανάτε στα κανάλια να πεις τον "πόνο" σου και γράψε εκθέσεις για το ίδρυμα του Soros και "Διεθνή Αμνηστία", για τα ανθρώπινα δικαιώματα..

Απορρίφθηκαν από το Πολιτικό Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφέσεις που ασκήθηκαν από ζευγάρια ομοφύλων σχετικά με την ακύρωση των γάμων τους, το καλοκαίρι του 2008 στην Τήλο.
Η απόφαση 83/2011 βάσει της οποίας οι δύο γάμοι είναι άκυροι, δημοσιεύθηκε και επί της ουσίας δέχεται το σκεπτικό των πρωτόδικων αποφάσεων 114 και 115/2009 που έλαβε στις 4 Μαΐου 2009 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου, με τις οποίες κηρύχθηκαν ανύπαρκτοι και ανυπόστατοι....
οι δύο γάμοι των ομοφύλων που τελέστηκαν τον Ιούνιο του 2008 στη Τήλο. Οι δύο εφέσεις εξετάστηκαν μαζί στις 14 Ιανουαρίου 2011 καθώς επρόκειτο για τακτική υπόθεση.
Η έφεση στρεφόταν κατά του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και κατά των 114 και 115/2009 αποφάσεων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου. Τα δύο ζευγάρια ζητούσαν από το αρμόδιο δικαστήριο, να πάψουν να ισχύουν οι εν λόγω αποφάσεις καθώς επίσης, να απορριφθεί στο σύνολο της η από 24 Ιουνίου 2008 αγωγή του τότε εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου Γεωργίου Οικονόμου.
Όλες οι εφέσεις απορρίφθηκαν από το Πολιτικό Εφετείο Δωδεκανήσου, το οποίο και ουσιαστικά αποδέχτηκε και το σκεπτικό του πρώτου δικαστηρίου το οποίο και είχε κάνει δεκτές εν μέρει τις αναγνωριστικές αγωγές του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου Γιώργου Οικονόμου ως προς το σκέλος που αφορά το ανυπόστατο των δύο γάμων και παράλληλα είχε απορρίψει το σκέλος που αφορά το δήμαρχο Τήλου, Τάσο Αλιφέρη, ότι δηλαδή «γνώριζε πως η ενέργεια και πράξη αυτή είναι παράνομη».
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1956352

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών