Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2011

Παλί εμείς είμαστε οι συνωμοσιολόγοι....;!

Διαβάζουμε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:
"ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ" ΣΧΕΔIΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ "ΣΙΩΝΙΣΜΟ"
"Εγγραφο που φέρεται ότι συντάχθηκε από ανώτερους αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών της Συρίας, αποκαλύπτει ένα ανατριχιαστική σχέδιο διείσδυσης στις τάξεις των διαδηλωτών εναντίον του καθεστώτος, με σκοπό τη σύλληψη και τη δολοφονία των ηγετών τους και να συνδέσουν τις διαδηλώσεις, κατά του καθεστώτος, με έργο "σιωνιστών"!

Το έγγραφο, που κυκλοφόρησε από τη συριακή αντιπολίτευση, παραθέτει στοιχεία της κτηνωδίας κατά των αντιφρονούντων, από το καθεστώς του προέδρου, Μπασάρ Άσαντ.

"Είναι πολύ τρομακτικό - αυτό είναι το έργο ενός κράτους μαφίας", δήλωσε ο Radwan Ziadeh, εξέχων ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο οποίος πρόσθεσε ότι έλαβε το έγγραφο από πηγές, εντός της Συρίας, την Τρίτη το βράδυ.

Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν στο NBC News ότι δεν μπορούν να επαληθεύσουν το κατά πόσο είναι γνήσιο, όμως υπάρχει "μεγάλη πιθανότητα" να είναι πραγματικό.

"Δεν θα ήταν έκπληξη εάν οι Σύριοι σχεδιάζουν τη χρήση βρώμικων μεθόδων, για να δυσφημήσουν αντιπάλους τους", υπογράμμισε αξιωματούχος."

Ποιός είναι όμως ο "ακτιβιστής"(τι άλλο θα μπορούσε να είναι, για να έχει τέτοια προβολή, εκτός από υπηρέτης του 'πολυπολιτισμού;)  Radwan Ziadeh..

Είναι εξέχων ομιλητής και συνεργάτης της AJC (American Jewish Committee). Μιας αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης με τεράστια παρεμβατικότητα στο αμερικάνικο και διεθνές περιβάλλον.

Η αποκάλυψη που κάνει ο "ακτιβιστής", έρχεται μόλις 2 εβδομάδες πριν από τη συμμετοχή του στο "παγκόσμιο φόρουμ" που διοργανώνει η AJC

Ένα συνέδριο που θα αναλύσει το....
νέο ρόλο της Αμερικής και της Ευρώπης στη "Νέα Τάξη Πραγμάτων", καθώς και τις σχέσει του Ισραήλ με τις άλλες χώρες στη Μέση Ανατολή, αλλά και τα αναθρώπινα δικαιώματα στις χώρες αυτές.

Βασικός ομιλητής για το τελευταίο θεμα ο "ακτιβιστής" Radwan Ziadeh....

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι άσχετα με την "αποκάλυψη" που έκανε, που αμφισβητείται ακόμα και Αμερικάνους αξιωματούχους και εμείς είμαστε συνωμοσιολόγοι...

Σ.Σ. 
Προς μερικούς εξυπνάκηδες που μας κατηγορούν για αντισημιτισμό κτλ...
Αυτοί κάνουν συνέδρια και συζητούν για το πόσο καλός ή καλύτερος μπορεί να γίνει ο "Σιωνισμός", εμάς κατηγορούν μετά...

Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είστε;
Πόσο χάπατα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών