Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011

Χατζηνικολάου …for President !!!

Του κ. Χατζηνικολάου του έχει μείνει …απωθημένο η πολιτική!
Με το δίκιο του, μιας και ο πατέρας του ήταν πολλά χρόνια βουλευτής, ενώ διετέλεσε και Υπουργός του κ. Μητσοτάκη! (Εξ ού και οι στενές σχέσεις με τη θυγατέρα)
Από τον καιρό ακόμα που ήταν στο MEGA, παρουσίαζε κάτι δημοσκοπήσεις που τον έφερναν ως φαβορί για τη θέση του …Δημάρχου Αθηναίων!
Έμεινε με τον τίτλο του φαβορί!
Καθότι …
σιγουρατζής,  ήθελε να κατέλθει ως υπερκομματικός υποψήφιος των δύο μεγάλων κομμάτων!
Από τότε ο κ. Χατζηνικολάου, Δημοσιογράφος, (παρακαλώ το Δ κεφαλαίο),   αρθρογράφος, παρουσιαστής, επιχειρηματίας και συνεταίρος του κ. Κουρή,  νουθετεί  από καθέδρας,  τους πολιτικούς όλων των κομμάτων! Και το πολιτικό σύστημα συλλήβδην!
Έχει αυτοδιοριστεί στον προστάτη του πολιτικού συστήματος της χώρας!
Διαβάστε το χθεσινό άρθρο του στη Real News, όπου λέει απευθυνόμενος στους πολιτικούς: «…..αν δεν συνεργασθούν στενά για την έξοδο της χώρας από το τούνελ της ύφεσης και την παλινόρθωσή της, αν δεν σκύψουν ταπεινά και με ευλαβική προσήλωση πάνω από τα προβλήματα των πολιτών, αν δεν διαπραγματευθούν ενωμένοι σαν μια γροθιά με τους δανειστές μας, τότε σύντομα η κοινωνία και η ιστορία θα τους παραμερίσουν… Και θα αναζητήσουν νέα πρόσωπα και νέα σχήματα…»
Καταρχήν, ο κ. Χατζηνικολάου προετοιμάζει το έδαφος για μια μελλοντική συγκυβέρνηση!
Και , ύστερα, τι είδους εξίσωση είναι αυτή; Όλοι τις ίδιες ευθύνες έχουν; Γιατί δεν λέει τίποτα για τον φίλο σας τον κ. Παπανδρέου που οδήγησε τη χώρα εδώ;
Όμως, ο κ. Χατζηνικολάου, που αποτελεί τον κατ΄ εξοχήν εκπρόσωπο της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, δεν μένει στις προειδοποιήσεις. Προχωρεί και στις ….απειλές!
Οι πολίτες, προφανώς γράφει ως εντολοδόχος όλων μας (εγώ πάντως δεν θυμάμαι να του έδωσα καμιά εντολή) θα «αναζητήσουν νέα πρόσωπα και νέα σχήματα»!
Κύριε Χατζηνικολάου, αν και είστε στο προσκήνιο για παραπάνω από 20 χρόνια, εγώ σας θεωρώ νέο πρόσωπο. Διότι ως συνομήλικος με συμφέρει.
Τολμήστε επιτέλους να βγείτε μπροστά!
Κάντε το νέο σχήμα!
Πάρτε δίπλα σας νέους ανθρώπους, εκεί από τα Βόρεια Προάστια,  με τους οποίους παίζετε τένις  στα γνωστά κλάμπς, και εμπρός να σώσετε τη χώρα!
Αδέξιος Δεξιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών