Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΑΠΩΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


   Σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της ιαπωνικής κυβέρνησης (και όχι γιαπωνικής που εσείς την αποκαλείτε!)  με αφορμή το πρόσφατο σεισμό και τις συνέπειές του, δήλωσε:


«Θα συνεχίσω να λαμβάνω την αμοιβή μου ως μέλους του κοινοβουλίου, όμως όχι αυτή που απορρέει από τον τίτλο του πρωθυπουργού, ούτε τα σχετικά πριμ. Όπως και η ηλεκτρική εταιρεία Tokyo Electric Power (Tepco), η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη σ' αυτή την κρίση».

Αυτοί είναι ηγέτες κύριε Παπανδρέου και όχι εσείς και το πολυμελές αμειβόμενο υπουργικό συμβούλιο, με την πληθώρα συμβούλων και παρατρεχάμενων που έχετε διορίσει και εμείς τους πληρώνουμε και με το παραπάνω, για να μας σώσουν δήθεν και συνέχεια μας οδηγούν στα χειρότερα , καθότι όλες οι επιλογές σας έχουν οικτρά αποτύχει και βυθίζουν τη χώρα όλο και πιο βαθειά σε μια οικονομική κρίση που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει τελικά.

Έτσι δίνουν το «καλό παράδειγμα» στο λαό τους και όχι να κόβουν από τους πολίτες και οι περισσότεροι από σας να μην πληρώνετε ούτε καν τους καφέδες που πίνετε, στα γραφεία σας και στις αίθουσες VIP των αεροδρομίων, πλέον των παχυλών απολαβών που λαμβάνετε από τα κρατικά ταμεία.
Ένας Έλληνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών