Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

ΤΟΥΡΚΟΓΙΟΡΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Τελετή χάτιμ των μαθημάτων Κορανίου που γίνονται υπό την αιγίδα της μουφτείας Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε στις 1 Μαΐου 2011 στο χωριό Κύκνος. Στις 29 Απριλίου μετά το ναμάζι της Παρασκευής έγινε επίσης στον Κύκνο και τελετή-κουρμπάνι μαζί με προσευχές από τον Μουφτή Ξάνθης κύριο Αχμέτ Μέτε. Η τελετή χάτιμ στον Κύκνο από τα παιδιά που ανέθρεψε ο δάσκαλος τους Μουσά Τσολάκ, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους ατόμων που είχαν έρθει και από τα γειτονικά χωριά.

Στην τελετή χάτιμ δίπλα στον μουφτή μας κύριο Αχμέτ Μέτε μετείχαν ο...
υποπρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας κύριος Μπερίν Οκούρ, και ο δήμαρχος Μύκης κύριος Μουσταφά Τσουκάλ. Μετά από τους χαιρετισμούς που έκαναν η τελετή χάτιμ περατώθηκε. Κατά το μεσημέρι μοιράστηκε στον κόσμο πιλάφι με κρέας.


Σχόλιο: Συνεχίζονται οι χρηματοδοτούμενες από το προξενείο γιορτές. Τα παιδάκια ντυμένα στα ¨εθνικά χρώματα¨, οι δάσκαλοι τους παίρνουν τουλάχιστον 800 ευρώ τον μήνα μαύρα, και ο αστέρας- βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη να τα ¨νομιμοποιεί¨ όλα με την παρουσία του. Λέτε να τον διαγράψει το ΠΑΣΟΚ; Λέμε και καμιά…. να περνά η ώρα!
greeknation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών